18 yaşındayım genital herpes olduğumu düşünüyorum bir ayda iki kez atak geçirdim ne yapmam gerekiyor? Doktora gittiğimde çok ilgisiz davrandılar.

calvin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
16
2
24
Arkadaşlar merhaba, tam 1 ay önce genital bölgemin her yerinde su dolu kabarcıklar çıktı daha sonra patlayıp yürütemeyecek derecede acı verdi.(İdrar yaparken asit dökmüşler gibi yanması,bacak ve kalça ağrısı,ateş baş dönmesi vs.) Doktora gittiğimde çok ilgisiz davrandı ben uçuktan şüphelendiğimi söylediğim halde yara kremi,mantar kremi,antibiyotik,deri rahatsızlıklarında kullanılan kortizonlu kremler gibi bir çok şey verdi. Kremleri 1 hafta kullandım ve zaten yaraların geçmesi gereken süre geldiği için geçti,fakat hemen 1 ay sonra yeniden tekrarladı. Ama ilk ataktaki kadar tüm yüzeye yayılmayıp sadece tek bir yerde çıktı. 18 yaşındayım ve önümde oldukça uzun bir süre var bu hastalığı yenmem açısından bir avantaj mı? İnternetten okuduğumda ataklar 3-4 aya bir olur diyordu benim 1 ay sonra yeniden çıktı. Erkek arkadaşımda hiç bir belirti yok, tek birlikte olduğum kişi o başka bir şeyden bulaşma imkanı var mı? Devlet hastanesine gittiğimde aşırı ilgisiz davrandılar ne yapmam gerekiyor? Bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.

Arkadaşlar merhaba, tam 1 ay önce genital bölgemin her yerinde su dolu kabarcıklar çıktı daha sonra patlayıp yürütemeyecek derecede acı verdi.(İdrar yaparken asit dökmüşler gibi yanması,bacak ve kalça ağrısı,ateş baş dönmesi vs.) Doktora gittiğimde çok ilgisiz davrandı ben uçuktan şüphelendiğimi söylediğim halde yara kremi,mantar kremi,antibiyotik,deri rahatsızlıklarında kullanılan kortizonlu kremler gibi bir çok şey verdi. Kremleri 1 hafta kullandım ve zaten yaraların geçmesi gereken süre geldiği için geçti,fakat hemen 1 ay sonra yeniden tekrarladı. Ama ilk ataktaki kadar tüm yüzeye yayılmayıp sadece tek bir yerde çıktı. 18 yaşındayım ve önümde oldukça uzun bir süre var bu hastalığı yenmem açısından bir avantaj mı? İnternetten okuduğumda ataklar 3-4 aya bir olur diyordu benim 1 ay sonra yeniden çıktı. Erkek arkadaşımda hiç bir belirti yok, tek birlikte olduğum kişi o başka bir şeyden bulaşma imkanı var mı? Devlet hastanesine gittiğimde aşırı ilgisiz davrandılar ne yapmam gerekiyor? Bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.
Cinsel iilşki dışında bulaşması zor.
Başka biyerinde çıkıp genital bölgene elinden bulaştırmadıysan zor.
Herkeste de siğil çıkmıyo erkek arkadaşın taşıyo o virüsü muhtemelen.
Başka doktora git ama durumunu açıkça anlat.
Cinsel ilişkim yok dersen o ihtimali düşünmezler

Cnm yanlış anlama sen bırlıkte oldunmu

evet erkek arkadaşımla beraber oldum sadece
Cinsel iilşki dışında bulaşması zor.
Başka biyerinde çıkıp genital bölgene elinden bulaştırmadıysan zor.
Herkeste de siğil çıkmıyo erkek arkadaşın taşıyo o virüsü muhtemelen.
Başka doktora git ama durumunu açıkça anlat.
Cinsel ilişkim yok dersen o ihtimali düşünmezler
Evet bana direk evli misin bekar mı diye sordu, bakire misin demedi bende bekar dedim yani snoradan anladım bekaret için sorduğunu. Ben hpv değilde hsv genital uçuk olduğumu düşünüyorum. Hpv virusu genelde26- 30 yaşta kendini gösterir ve sağlığı etkilermiş. Zaten şuan doktora gitsem bile hpv testi için yaşım yetmiyor. Siğil görünümünde de değiller. İçi su dolu uçuk bildiğimiz. Dermotoloğa gidicem bugün. Sadece rahim ağzı kanseri vs için endişelenmem gerekiyor mu? Siz geçirdiniz mi bu rahatsızlığı,nasıldı yaralar? Danışacak kimse yok etrafımda da ondan buraya üye oldum. Şimdiden teşekkürler.

evet erkek arkadaşımla beraber oldum sadece

Evet bana direk evli misin bekar mı diye sordu, bakire misin demedi bende bekar dedim yani snoradan anladım bekaret için sorduğunu. Ben hpv değilde hsv genital uçuk olduğumu düşünüyorum. Hpv virusu genelde26- 30 yaşta kendini gösterir ve sağlığı etkilermiş. Zaten şuan doktora gitsem bile hpv testi için yaşım yetmiyor. Siğil görünümünde de değiller. İçi su dolu uçuk bildiğimiz. Dermotoloğa gidicem bugün. Sadece rahim ağzı kanseri vs için endişelenmem gerekiyor mu? Siz geçirdiniz mi bu rahatsızlığı,nasıldı yaralar? Danışacak kimse yok etrafımda da ondan buraya üye oldum. Şimdiden teşekkürler.
İlişki yaşadığını söyle mutlaka bekarım dediğin için esgeçilmiş.
Canım ülkemin bekaret zar tabusu doktorları bile işini yapmaktan alıkoyuyo.
Sen başka doktora git açıkça anlat gerekeni yaparlar korkma aklına kötü şeyler getirme

İlişki yaşadığını söyle mutlaka bekarım dediğin için esgeçilmiş.
Canım ülkemin bekaret zar tabusu doktorları bile işini yapmaktan alıkoyuyo.
Sen başka doktora git açıkça anlat gerekeni yaparlar korkma aklına kötü şeyler getirme
Çok teşekkür ederim size, çok yardımcı oldunuz.

Çok teşekkür ederim size, çok yardımcı oldunuz.
Ne yaptımki kuzum.
Birde ailen bilmiyorsa annenle falan gitme sakın. Bakiremisin diyemedikleri için evlimisin derler o kilit sorudur. Sen o ilaçları kullanma en yakın zamanda doktora git kuzum

Canım daha cok kucuksun neden boyle bı hataya dustun üzüldüm gerçekten çıkan şeyde büyük ihtimalle sürtünmeden kaynaklı tahrıse bağlı olduğu nu dusunuyorum bıde çıkan şey genıtal bölgenin iç kısmındamı yoksa deri ustundemı içindeyse tahrıse dayalı ustundeyse erkek arkadasın genıtal bölgesini temiz tutmadıgından mikrop bulaşmış ola bilir bı jinekoloji gide bılırsın

X