18 yaşından sonra artan Tüylenme ...

pembeflora

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
107
27
Merhaba. 19 yasindayim . Bir senedir göbek ve göğüs çevresinde yaklaşık 7-8 tane siyah tüy çıktı. Normalde de tüylü bir insanım aslında. Kolunun üst kısmında , sirtin ustunde göbeğimde ince , hafif siyah ve sık tüyler var. Acaba hafif derecede pko veya killanma tarzi bir şey olabilir mi acaba? Adetin 3 ay önce gecikmisti. Ama suan düzenli. 49 kg yum yani zayıfim da ama aile boyu tüylüyüz . Son zamanlarda artan killanma beni endişelendiriyor. Lazere baslayacagim ama ya bu yüzden ise yaramaz site korkuyorum. Bu arada Hassas bir cilde sahibim . Sırtında boyun ve yüzde sivilceler çıkıyor ama sivilce ilacı ile geçiyorlar. Dahiliye doktoru bana genetik bir tüylenmemin olduğunu söylemişti. Ülkece Böyleyiz demişti. Ama yine de beni endişelendiriyor. Sizce olabilir mi?

Aynı durumdayız :/
Önceden ultrasonla bakılmıştı, tahliller de yapılmıştı ama bir şey çıkmamıştı. Hazır tatildeyken tekrar kontrole gideyim diyorum. Umarım bir şey yoktur yine.

Canim ne yaptın merak ettim ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…