• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yaşında ve 80 KİLO :(

Lamaziaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.683
2.225
133
Merhaba herkese :KK49:
Üniversite birinci sınıftayım ve kilomdan aşırı rahatsızım.69-70 e düştüm hep geçen sene ama bu sene 80 leri gördüm. Yurtta kalıyorum. abur cubur çok yeniyo malesef

Aranızda benimle aynı durumda olan kızlar vardır
LÜTFEN bana tecrübelerinizden önerilerde bulunun çünkü şimdiye kadar hiç diyet yapmadım.Nasıl olucağını bilmiyorum.
Diyet,egzersiz ne tavsiyeniz olursa uyacağım çünkü bu kilolu halimden çok sıkıldım :mad::mad:

Yeşil elma ve denge ekmeği tüketiyorum mesela.Günde 3 litre su içerim.Daha neler yapabilirim ??

tatlim yasina gore kilon fazla karacigerimde yaglanmalar baslayabilir once bi dahiliye ye git kan degerine baktir sonra diyetisyenle zayiflarsin cnm boyun kac bu arada

tatlim yasina gore kilon fazla karacigerimde yaglanmalar baslayabilir once bi dahiliye ye git kan degerine baktir sonra diyetisyenle zayiflarsin cnm boyun kac bu arada

Kan testlerim tam. Hiç bir sorun yok. Zaten demir eksikliğim olduğu için ayda bir kan testi yaptırıyorum. Boyum da 1.68

hm anladm cnm bende 164 boyundaym 67 kiloyum bu yil kilo aldm 38 bedenden 42 bedene coktim yazinda dugunm var 55 57 kilo olmak istiyom leslie var 3 gun once kesfettm oldugun yerde yuuyorsun kilo veren cok olmus bence bi dene selulitlerde azaliyomus

hm anladm cnm bende 164 boyundaym 67 kiloyum bu yil kilo aldm 38 bedenden 42 bedene coktim yazinda dugunm var 55 57 kilo olmak istiyom leslie var 3 gun once kesfettm oldugun yerde yuuyorsun kilo veren cok olmus bence bi dene selulitlerde azaliyomus

Bende yapıyodum onu evde kalırken. Ama şimdi yurttayım. Leslie yapıcak yerim yok malesef :(

d demir eksikligi ilaclari cok kilo aldiriyor icsek bi dert icmesek bi dert 55 den 67 ciktim oroferon kullaniyordum bolol yiruyus yap yurttada diyet listesine uymak zor olur ekmekten sekerden uzak dur cnm

d demir eksikligi ilaclari cok kilo aldiriyor icsek bi dert icmesek bi dert 55 den 67 ciktim oroferon kullaniyordum bolol yiruyus yap yurttada diyet listesine uymak zor olur ekmekten sekerden uzak dur cnm

AYnen öyle. Çok teşekkür ederim

Bende 2 yıllık evliyim ve 110 kiloyum boyum 1,74 zayıflamak istiyorum leslie işe yarıyomu yani siz haftada kaç kilo verdiniz bu arada 20 yaşına giricem lütfennn yarım edin kilolardan kurtulmak istiyorum

Merhaba herkese :KK49:
Üniversite birinci sınıftayım ve kilomdan aşırı rahatsızım.69-70 e düştüm hep geçen sene ama bu sene 80 leri gördüm. Yurtta kalıyorum. abur cubur çok yeniyo malesef

Aranızda benimle aynı durumda olan kızlar vardır
LÜTFEN bana tecrübelerinizden önerilerde bulunun çünkü şimdiye kadar hiç diyet yapmadım.Nasıl olucağını bilmiyorum.
Diyet,egzersiz ne tavsiyeniz olursa uyacağım çünkü bu kilolu halimden çok sıkıldım :mad::mad:

Yeşil elma ve denge ekmeği tüketiyorum mesela.Günde 3 litre su içerim.Daha neler yapabilirim ??

Merhaba canim. Oncelikle sakin ol ve 2018'e fit girmeyi hedefle:) az az bile olsa vermeye bak. Yurtta spor yapamiyorsan, kahvaltidan once veya aksam uzeri yuruyuse cik. Yurtta cikan yemeklerde pilav ve makarnayi az ye. Sebze yemegi, et turu, corba doyana kadar ye. Tatlilari alma :)) gunde en az 2-2,5 lt su ic. Aralarsa aciktiginda, kuruyemis, kuru meyve gibi seyler tuket. Odalarinizda buzdolabiniz varsa, sut, ayran, yogurt, taze meyve vs alabilirsin ara ogun niyetine. Aksam yemeklerinde de yogurt veya ayranini tuketebilirsin. Her gun yurtta cikmayabilir yogurt. Ekmegi mumkunse kes ama yok birakamam dersen, sadece kahvaltida 2 dilim tam bugdayli tuket. Su isiticiniz varsa kahve, yesil cay gibi seyler icebilirsin, tabi ki sekersiz. Metabolizmani hizlandiracak:KK6:

Arkadaşlar. Bu konuyu açtığım da 80 leri gördüm demiştim. Okul bitiminde 85.5 i gördüm. Sonra diyetisyene gittim ve şuan 75 kiloya düştüm 2 ay da. Daha da vermeye devam edicem inşallah

Bende 2 yıllık evliyim ve 110 kiloyum boyum 1,74 zayıflamak istiyorum leslie işe yarıyomu yani siz haftada kaç kilo verdiniz bu arada 20 yaşına giricem lütfennn yarım edin kilolardan kurtulmak istiyorum
Canım
Burada takımların yarıştığı ve gruplar halinde kilo kontörlü yaptıkları bölüm var. ?ben 5. Takımdayım. Dilersen oraya gelebilirsin. Günlük spor ve diyet listelerimizi paylaşıyor birbirimizin listelerini yorumlayarak, kaçamaklarda kilo verme sürecinde sıkıntı yaşadığımızda birbirimize destek oluyor ve birlikte motive oluyoruz. Dilersen sen de bir göz at

Arkadaşlar. Bu konuyu açtığım da 80 leri gördüm demiştim. Okul bitiminde 85.5 i gördüm. Sonra diyetisyene gittim ve şuan 75 kiloya düştüm 2 ay da. Daha da vermeye devam edicem inşallah
Tebrik Ederim İnşallah hedefine ulaşırsın

Back