18 yaşında 5 çocuk sahibi olmak yardım edin,çözemediğim bissürü sorun (4 bacaklı küçük seytanlarim,öneri lazim)

Bilemiyorum eviniz de büyükmüş gerçekten anlam veremedim bu çocuklar neden bu denli stres oldu.

Linçlik bir şey yok, çok haklısınız. Zaten bence 18 yaşından küçükler hayvan sahiplenmemeli.

Kedi alerjiniz mi var?
İroni mi yapıyorsunuz?
Evet,aslında uzun hikaye 7 yaşında hastanelik oluyordum,12 yaşına kadar kedi alamadım 12 imde aldığımda alerji doktorum evinde kedi beslemeye devam ettikçe bana muaneye gelme dedi,ben de gitmedim daha sadece reçete yazdırdılar ilaçlarım ıcın yıllar geçtikçe alerjim baya azaldı suanda bazen 4 günde bir bazen 1 haftada 1 alma ihtiyacı duyuyorum,değişiyor hayatımı etkilemiyor fazla.

Ya hayvan beslemek insan hayatını sıkıntıya sokuyorsa orda bir dur denmeli zaten. Hem ev halkına yazık hem hayvana yazık. Kaldıki sağlık sözkonusuysa uzaktan sevmeli zaten. Konu bana da garip geldi. Hayvan sevgisi olayı bu değil olmamalı.

Doktor bile durumu normal bulmuyor, ama sen hiç kimseyi dinlemiyorsun yani.

Sağlığımı suan sıkıntıya soktuğunu pek söyleyemem,kedilerden ayrılmayı başaramadım yıllarca,sadece kedilerimin eskisi gibi olmasını istiyorum,

Doktor bile durumu normal bulmuyor, ama sen hiç kimseyi dinlemiyorsun yani.
Ama kedilerimi nasıl ayırabilirim hepsini çok sevıyorum? Eskiden çok iyi arkadaş olduklarını bilmesem bu kadar üstüne düşmem zaten,neyse ben bir kaç veteriner daha gezicem anlaşilan,en sonda olmazsa engelli kedim için,ameliyat izni çikarsa kısırlaştirim hepsini.

Sağlığımı suan sıkıntıya soktuğunu pek söyleyemem,kedilerden ayrılmayı başaramadım yıllarca,sadece kedilerimin eskisi gibi olmasını istiyorum,
Annenizin sağlığı? Kadın bıkmış. Açıkçası kızım da çok istiyor kedi beslemeyi. 9 yaşında kendisi. Ben bu bakım işi kokusu tüyü hastalığı çişi büyük tuvaleti vs hiç kaldıramayacağım için izin vermiyorum. Kendi evine çıkarsan beslersin diyorum. 1 kere deneyimimiz oldu. 3 gün yetti. Bunun psikolojisi zor.

Kedilerin hepsi mutsuz. Bir ev de beş kedi çok fazla yazık gunah ya kendinizi tatmin edeceksiniz diye hayvanlara eziyet ediyorsunuz. Anneniz de çok normal degil lütfen sahiplendirin.

Daha önceden iyi anlaştıklarını yazmışsınız .
Belli ki bir şey olmuş ve bu hayvanlar mutlu değil .
Eviniz küçük mü ?
Acaba rahat mı edemiyorlar ?

hahah bu nasıl başlık Allah iyiliğini versin :)

Kedilerin hepsi mutsuz. Bir ev de beş kedi çok fazla yazık gunah ya kendinizi tatmin edeceksiniz diye hayvanlara eziyet ediyorsunuz. Anneniz de çok normal degil lütfen sahiplendirin.
Annemde sorun yok,annem bana bagriyor. Yıllarca arkadaşlık yaptiğim kedilerimi de nasıl sahiplendiririm bilmiyorum,bir dahakı sene universıte ıcın gittiğimde aile üyelerime (babam,dedem,teyzem vs.)verebilerim en azından kedilerimi istediğim zaman görebılerım.son bir kez daha veteriner şansımı kullanacağım.(bu sene oluyor)

Seneye apar topar ayrılacağın kedilerin var.
Onun yerine madem yine gidip görebileceğin yakınların istiyormuş şimdiden alıştıra alıştıra vermeyi denesen daha doğru olmaz mı? Seneye dediğin 7-8 ay sonra… Elbette veterinere git kontrollerini yaptır sağlıklı ve dingin biçimde sahiplendir ki ummadığın durumlarla karşılaşma. Annene de bırakabileceğin bir ya da iki kedin olur bu şekilde anlaşma yapmaya çalışırsın. Zira sen gittikten sonra annenin, ya da bir anda bıraktığın kedilerinle akrabalarının başa çıkabileceğini ummak yanlış olur.

Ev küçükse daralmış da olabilir çocuklar. Benim evim 120 m2 ama ben bile bazen acaba yetmiyor mu diyorum.
5 çocuk çok fazla normal bir apartman dairesine malesef, ha Gönül istiyor ki bütün gördüğüm kedileri evime aliyim ama olmaz, bende sahiplendiriyorum yardıma muhtaç kedileri bu sebeple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…