• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yaşından sonr Artistik Buz Pateni

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
28
Merhaba, ben artistik buz patenine başlamak istiyorum fakat 18 yaşındayım, çok mu geç kaldım acaba? çok istiyorum ama yapabilir miyim ki bu yaştan sonra emin değilim sizce başarılı olabilir miyim?

Ogrenmek mi istiyorsunuz yoksa profesyonel olarak mi yapmak istiyorsunuz?
Ogrenir yaparsiniz ama cok buyuk bir yetenek degilseniz bu yastan sobra profesyonel olamazsiniz diye dusunuyorun

Sonucta olimpiyata katilmak istemiyorsunuz,degil mi ?
Istanbuldaysaniz ilk is grupanya'dan buz pateni egitimine katilin . Gecen aylara gormustum bir yer,epey uygundu fiyati.
Orada düşmeden etmeden, guvenle gidecek kadar egitim aldikdan sonra da daha ozel buz pateni eğitimi veren bir yer bulabilirsin.
En azindan bir hedefini gerceklestirmis olursun . Belki turnuvalarda pistlerin tozunu attıramazsin ama bir ömür boyu gittigin buz pistlerinde esini dostunu,sevgilini çocuğunu hayran bırakacak birkac hareket yapabilirsin

Bu geçmişinize bağlı.
Bale ya da jimnastik eğitiminiz var mı?
Yoksa diğer arkadaşların dediği gibi havalı şekilde kayar, birkaç güzel hareketle hobi olarak devam edersiniz.
Ama profesyonel sporcu olmak için üzgünüm ki, ergenliğe girmemiş olmak gerekiyor.

Merhaba, ben artistik buz patenine başlamak istiyorum fakat 18 yaşındayım, çok mu geç kaldım acaba? çok istiyorum ama yapabilir miyim ki bu yaştan sonra emin değilim sizce başarılı olabilir miyim?
4 yaş civarı başlanması gereken bir spor dalı ama sizin bu sporu yapmayı ne kadar istediğiniz, ne kadar azimli olduğunuz ve ne kadar vakit ayıracağınız önemli, profesyonel olmak sizin çabalarınıza bağlı, 53 yaşında başlayıp ülkemizi Avrupa ülkelerinde temsil ederek 2. 3. olan Hasan Günay belki size ilham verir lakin çok çalışmak ve hırslı olmak lazım, şayet geçici bir hevesse en fazla patenle düşmeden kaymayı öğrenirsiniz.

Back
X