- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
-
- Konu Sahibi DeryavePrensleri
mehmet eminler çok zeki oluyor:) kuzenim war mehmet emin maşAllahı war yani:)
hoşbuldum canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..karcım hoşgeldin sensiz olurmu
uff bende yasıtım kımlıgmı gısterıp gırebılırım burayaopuyorumnanaktan
ıyı akşamlar...
canım sımdıkı tum cocuklar fırlama zaten...kaydirigubbakcemile3evet ALLAHa şkrr maşallah
bazen sorularına şaşıp kalıyorummm :1shok:
cok sagol canım bunlarda sana ıstanbuldan a.s.a.s. tum bahcelerı yoldum ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldn canım:)
erkek milleti askerlik yapmadan bide kendinden önceki ewlenmeden bi adım atmaktan korkuyorlar sanırım...bide abiler ben waken sana ne oluyor daha diyebilir...yaşı kaç peki belkde erken diye düşünüyordr canım?Qbi yok cnm ya ben hemen evlilikte istemiom bi söz yeterde abisi varmış askerlik varmış seneye okulu biticekmiş falan filan
hoşgeldın canım sanada ıyı akşamlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmrb iyi geceler
canım sımdıkı tum cocuklar fırlama zaten...kaydirigubbakcemile3
oyle sorularla karsı karsıya kalıyomkı buarada bende gonullu anneyım bıde evde 6 yasında dunya tatlısı kardesım var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayılıyom cocuklara...
cok sagol canım bunlarda sana ıstanbuldan a.s.a.s. tum bahcelerı yoldum ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Erva8 hoşgeldin tatlım katıl sende sohbete
zeytin gözlü allah bağışlasın nm benim
neden acaba canım:S belkide sana iyi bir gelecek sunamamaktan korkuyordur?
hoşbuldum canımmm.a.s.a.s.a.s..a.s.a.s.a.shg karcımm yaş kaçç cnm
mrb iyi geceler
anlıyorum canım bizde 2 yıl oldu bakalım..onun bütün aile bilio bizde bilen yok bilinirse sennle aynı durumda olurum zor olur anlıyorum seni...ama çok sıkıştırmakta ii deil derler cnmmtaalım biz 4,5 yıldır beraberiz ve baba duyuyosa bu şi inan herşey çekilmez oluo
karcım valla seni burda gördüğüm için çok mutluyum
22 olcam canım hayır sosyal kurumda gonulllu anneyım ben sadece sevgımı verıyom tabıı baska desteklerde..senin yaş kaç cnm :uhm:
ne güsel bakıcılık mı yapıyosun anlamadım da:uhm:
canımsınn cok sagol topıgnı gorunce dalım dedım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandılerımkı senıde bekarlar topıgınden atarız artıkın seker:)..taalım biz 4,5 yıldır beraberiz ve baba duyuyosa bu şi inan herşey çekilmez oluo
karcım valla seni burda gördüğüm için çok mutluyum