Bebek İkinci El 18.sayfaya kiz cocuk kiyafetler ekliyorum 4 8 yas arasi.mont ayakkabi kiyafetler

Nerede cnm orası bulamadmki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

caım ısmımınustune tıklla.actıgım konulara bas bırtaesı kız bebek bırtanesı kız cocuk bırı bayan bırı xlarge olmakuzere 4aktıftopıgımvarögelbızde takas yaoalım bıtsın gıtsın kaoatıcam

Mothercare kot tulum kirmizi body
pembe mini kamuflaj etek
cicekli sort
cicekli pamuklu pantalon
satildi.
digerleri hala satistadir.

5er tl.
mor birkez giildi difir ayarinda
pembeler ic dis deri uc dort defa giyildi

ikisini alana beyaz eb babeti hediye 10tlye 3 ayakkabi.

CA dan aldim.polamina marka grrcek kaz tuyu mont.122 beden 6 7 8 giyebilir.cok az giuildi.40tl.bu beden yada bir buyugu kiz kabaniyla takasa aciktir.sifiri 100tldir.

canım merhaba cantaları ekliyeceğim ama site değiştiği için resim yüklüyemiyorum kız montuda var takas yapardık ama nasıl resim ekliyeceğim

Canim tam kac beden lazim.mesela bu mont 122.110 beden iki tane c a bluz var penyelefi guzel.biri kirmisibii lacivert ustu kalpli.bu montu da 30 yaparim sana.sifiri 100 c a da.sen bana tdm beden yaz.bakayim neler var.
canım 7/8 yaşa uygun neler var
Benim kiim 116 cm.22kilo bu bluzlarin kolu kisa benim kiza.kaz tuyu tam oluuor ama kaz tyyunr slerjisi cikti.giyemior.birde 122 beden beyaz lvw mont var.oda cok guzel.

110 beden c a dan aldim polamina marka.benim kizima kollari kisa.giildi dort bes kez.kirmizinin kolunda bir leke olmus yiksninca cikmio giilmeye engel degil 4tl.lacivert kalpli 6tl.ikidide 110 beden.tertemiz yikandi utulendi.

Elimdeki kiz cocuk ayakkabi terlik ve bot...mor botlar pembe detayli.3kere belki giyildi.kuculdu.makinada yikadim mis gibi.tertemiz giyfirin.29numara deichmandan almitim.10tl olsun.ceyo ortopedik sandalet ceyo anatomic serisi sadece evde giyildi .cok yuksek bir fiyata almistim.buda 15tl olsun.

Bunlari hediye yollayabilirim
zara burnu acik 28 numara.cok giyildi.ic dis deri.
gezer terlik 26numsra birkez apartmanda giyildi.kuculdu.

Eklentiler

• 20141105_205017_1415213661695_2.JPG
    55,5 KB · Görüntüleme: 122
  • 20141105_205316_1415213647813_1.JPG
    62,3 KB · Görüntüleme: 130
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…