- Konu Sahibi topmodelgirl
-
canım kız bebekreyoumda kucuklerde var..orayadabaksana
Nerede cnm orası bulamadmki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 3 4 5 yas icin kiyafetler cok yakinda.ilk koyduklarimla ayni kalitede.simdiden ulasmak isteyen mesaj atsin.
kız kıyafetleri için bana mesaj yazablirsiniz taytlı takımlara ihtiyacım var.kızım şu anda 2.5 yasında
canım 7/8 yaşa uygun neler varCA dan aldim.polamina marka grrcek kaz tuyu mont.122 beden 6 7 8 giyebilir.cok az giuildi.40tl.bu beden yada bir buyugu kiz kabaniyla takasa aciktir.sifiri 100tldir.Eki Görüntüle 1289439
Canim tam kac beden lazim.mesela bu mont 122.110 beden iki tane c a bluz var penyelefi guzel.biri kirmisibii lacivert ustu kalpli.bu montu da 30 yaparim sana.sifiri 100 c a da.sen bana tdm beden yaz.bakayim neler var.canım 7/8 yaşa uygun neler var
Canim tam kac beden lazim.mesela bu mont 122.110 beden iki tane c a bluz var penyelefi guzel.biri kirmisibii lacivert ustu kalpli.bu montu da 30 yaparim sana.sifiri 100 c a da.sen bana tdm beden yaz.bakayim neler var.
Benim kiim 116 cm.22kilo bu bluzlarin kolu kisa benim kiza.kaz tuyu tam oluuor ama kaz tyyunr slerjisi cikti.giyemior.birde 122 beden beyaz lvw mont var.oda cok guzel.canım 7/8 yaşa uygun neler var
Canim bak altra sagda dosya yukle varyukl ordsn horeyim hepsinicanım merhaba cantaları ekliyeceğim ama site değiştiği için resim yüklüyemiyorum kız montuda var takas yapardık ama nasıl resim ekliyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?