18 Mart Çanakkale Zaferi

Yeterki insan istesin ve azim etsin, olanaksizliklardan olanaklar varmis gibi yoktan var edip bir ülkeyi kurtarmak iste böyle birsey !!!

Yunanıstanlıyım , fakat şimdi Turkıyede yasıyorum

Bu sonbaharda eceabatta bır kac gunlugune konaklama fırsatımız oldu tabıkı tum sehıtlıgı gezdık acayıp sohbetler edıldı. Insan olan ınsanı duygulara sahıp olan herkımse buradan acayıp etkılenır. Bızde cok etkılendık. Guzeledı herkesın gıtmesını tavsıye edıyorum, orada yasananlar bildiğimiz bilmediğimiz herşey bizi çok ama çok etkiledi.

Gezerken bile hala anzak koyunda bulunan mermi bizide çok şaşırttı. Arı burnu hepsi ama hepsi mutlaka görülmesi gereken yerler. Ufacık cocuklarla gittik en güvenli yerde cimenlere uzanıp saatlerce uyuduk , mistik , gizemli , hoş kesinlikle güvenli ne diyebilirim.

Allah rahmet eylesin hepsine . Oralarda dedeleri babaları olan herkezde kendileriyle onur duymalı kesinlikle

101. Yilimiz kutlu olsun

Kutlu Olsun bu şanlı zafer... Rabbim rahmetini esirgemesin sehitlerimizden

Canakkale icinde vurdular beni....
Allahim mekanlarini cennet etsin o aziz sehitlerimizin.
Size minnetarim.

Mustafa kemal ve Nice şehitler vermişiz bu vatan uğruna halen memleketine vatan hainliği yapanları burdan lanetliyorum ,kınıyorum
şehitlerimizi saygıyla ve duayla anıyorum

Ruhları şad olsun, bizler ve gelecek nesilde onların emanetlerine birlik beraberlik içinde sahip çıkalım inşallah

bir ölür,bin diriliriz,Türkiyem sağ olsun,bayrağım dalgalansın,Akif ne güzel yazmış,

1. Dünya savaşında en kanlı çarpışmaların yaşandığı cephe... Çanakkale yüzbinlerce şehit ve yaralı On binlerce kayıp asker... Kaybedilmesi vatansızlık olan şehitlerin kanıyla sulanmış küçücük bir toprak Parçası... Bedrin aslanları gibi şanlı askerlerin, 10 yaşında çocukların gözünü kırpmadan koştuğu cephe çanakkale...

Sana dar gelmeyecek makber kimler kazsın,Gel gömelim seni tarihe desem sığmazsın,Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber,Sana ağuşunu açmış duruyor peygamber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…