Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 87 kilo ile hamile kaldım 84 kiloya kadar miğde bulantılarından ötürü düştüm bu hafta 18. Haftaya giricez hiç kilo almadım 84.70 kilo çıkıyorum sizce normalmi
En iyi cevabı doktor verir bebek ölçümleri iyi çıkıyorsa sorun yok demektir :)) ben 20. Hafta 8 kilo ile devam ediyorum normal yesem bile kilo alıyorum
Merhabalar 87 kilo ile hamile kaldım 84 kiloya kadar miğde bulantılarından ötürü düştüm bu hafta 18. Haftaya giricez hiç kilo almadım 84.70 kilo çıkıyorum sizce normalmi
En iyi cevabı doktor verir bebek ölçümleri iyi çıkıyorsa sorun yok demektir :)) ben 20. Hafta 8 kilo ile devam ediyorum normal yesem bile kilo alıyorum
34te başladı, salı 37 olacak. Toplamda 14 kilo aldım. Bebişte 3100 gram dedi doktorum. Yani geç kilo almak bebek zayıf demek değil endişelenmeyin. Bol bol yeşil mercimek- ızgara somon tüketin.
İnşallah olabilir 60 kilo ile hamile kaldım.. ilk gebelikte de kilo alınıyor diyen var.. önemli olan bebeğin sağlıklı olması geçici bir süre gebelik dönemi. Ben hiç mide bulantısı yaşamadım tüp bebekle hamile kaldığım için de hareketim ilk 2 3 ay kısıtlıydı vs. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz dünyaya gelir