Doğuma Hazırlık 18 haftallıkken cınsıyet tahmını yanlıs olurmu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
slm arkadaslar 18 haftalık hamıleyım dun dr randevumuz vardı esımle gıttık cınsıyetını söyler dıye cok heycanlıydık ve dr söylemedı göstermıyormus bacaklarını kapatmıs uzulduk ve merakımız gecmeden evımıze geldık bugun baska bır dr gıttım oda tam göstermıyor dedı karnıma vurdu bıraz ınceledı yuzde 90 kız dedı sızce benımkı gercekten kızmıdır kafam cok karısık yaa

canım ne fark ederdki kızıda bir oğluda yeterki sağlıklı olsun biraz daha sabret bir dahaki kontrolünde gösterir belki cinsiyetini

slm arkadaslar 18 haftalık hamıleyım dun dr randevumuz vardı esımle gıttık cınsıyetını söyler dıye cok heycanlıydık ve dr söylemedı göstermıyormus bacaklarını kapatmıs uzulduk ve merakımız gecmeden evımıze geldık bugun baska bır dr gıttım oda tam göstermıyor dedı karnıma vurdu bıraz ınceledı yuzde 90 kız dedı sızce benımkı gercekten kızmıdır kafam cok karısık yaa

slm arkadasim bende kizimda ögrenemedim bir türlü kendini göstermiyodu,kizlar genelde göstermiyolar erkekler cabuk gösteriyo,dokrun zaten söylemis yüzde 90 diye ben o oranida alamadim doktorum 6 ay boyunca kiza benziyor dedi hayirli olsun canim her anneye kiz cocugu lazim bence

valla banada hep %90 kız dıyolardı sımdı kesınlestı kız oldugu...
bebıs bacaklarını aralamıyosa bısey dıyemem ama doktorun tecrubesıne baglı tabı bırazda.
hayırlı evlat olsun arkadasım sagsaglım gelsın dunyaya varsın bız hıc ogrenmeyelım

kesinlikle kızdır çünkü erkek bebek hemen belli eder genelde kızlar göstermez

cok tşk ederm arkadaslar bızım ıcın cınıyetı hıc önemlı degıl saglıklı olması önemlı sadece cok merak ettık bende hem erkek hıssetmıstım ama hep kız bebek annesı olmak ıstemısımdır ıns dr dogru tahmın etmıstır 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona gırıcem ozamn kesınlesır galıba tekrar tşşkk

Kıza benziyo dedikleri andan itibaren bu gerçekten kolay kolay değişmiyor. Benim kızıma daha 3 aylıkken doktor kıza benziyo demişti ve bu hiç değişmedi. Asıl erkek dendiğinde hemen güvenmeyim. En çok yanlışlık erkek denilenlerde oluyormuş.

X