Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıldı bana anlatirmisin dün benden de su geldi ama 27 hafta18 haftamda suyum geldi 2 haftadır hastanedeyim , durumum şimdilik iyi o yüzden hamileliğime devam etme kararı aldık. Başına gelen varmı yada duyduğunuz . Devam edipte olumlu sonuç alan var mı
Gece yatıyordum sırt üstü döndüğümde birden suyum geldi , üzerim hep ıslanmıştı, birden oldu zaten tutamıyorsunNasıldı bana anlatirmisin dün benden de su geldi ama 27 hafta
Hemen hastaneye gitmen gerekiyor ,Nasıldı bana anlatirmisin dün benden de su geldi ama 27 hafta
Peki naptilar. Ben doktorumu aradım hemen idrar olabilcegini söyledi. Nasil bu kadar emin anlamadim. Özele gidiyorumHemen hastaneye gitmen gerekiyor ,
Ben idrarimi yaptiktan sonra geldi ayağa kalkmistim o sirada. Su gibi bacaklarimdan aktı yarim su bardağı kadarPeki naptilar. Ben doktorumu aradım hemen idrar olabilcegini söyledi. Nasil bu kadar emin anlamadim. Özele gidiyorum
Ultrason da bakınca anladı benim doktorum araştırma Hastanesi'ne sevk etti . Burada da bı kaç test yapıldı . Sonra yatış verildi antibiyotik başlandı . Riskli bir durum olduğu içinde hala yatisim devam ediyorBen idrarimi yaptiktan sonra geldi ayağa kalkmistim o sirada. Su gibi bacaklarimdan aktı yarim su bardağı kadar
Anladim canim cok gecmis olsun insallah sağ salim alırız kucagimiza. Ağrın sızın varmiydi.simdi ciktim doktor kapalıymisUltrason da bakınca anladı benim doktorum araştırma Hastanesi'ne sevk etti . Burada da bı kaç test yapıldı . Sonra yatış verildi antibiyotik başlandı . Riskli bir durum olduğu içinde hala yatisim devam ediyor
İnsallah canım benim pzartesiye kaldi nasil gecircem bu iki günü cok zorBiraz basağrim vardı sadece .başka hiç birşeyin yoktu. İnşallah seninki su degildir
Gece yatıyordum sırt üstü döndüğümde birden suyum geldi , üzerim hep ıslanmıştı, birden oldu zaten tutamıyorsu
Bende sneşn gibiyim 3 gündür yatış verdiler su yok ama kalbi atıyor 18 haftalığım sende durumlar nasılYa birşey diycemde bu platforma yeni katıldım sizinki ile durumum hemen hemen aynı sizin son durumunuzu merak ettim şuan nasılsınız bebeğinizin durumu nedir bu sorumu cevaplamaniza ihtiyacım var
18 haftamda suyum geldi 2 haftadır hastanedeyim , durumum şimdilik iyi o yüzden hamileliğime devam etme kararı aldık. Başına gelen varmı yada duyduğunuz . Devam edipte olumlu sonuç alan var mı #suyunerkengelmesi
Bende sneşn gibiyim 3 gündür yatış verdiler su yok ama kalbi atıyor 18 haftalığım sende durumlar nasıl
Havuç suyu için kesinlikle öneririmBende sneşn gibiyim 3 gündür yatış verdiler su yok ama kalbi atıyor 18 haftalığım sende durumlar nasıl
Havuç suyu için kesinlikle işe yararYa birşey diycemde bu platforma yeni katıldım sizinki ile durumum hemen hemen aynı sizin son durumunuzu merak ettim şuan nasılsınız bebeğinizin durumu nedir bu sorumu cevaplamaniza ihtiyacım var
3 gündür içiyorum ama Bi gelişme yok maalesef kalbi atıyor su yok napcam bilmiyorum ilk bebeğim tüp bebek 8 sene sonra olduHavuç suyu için kesinlikle öneririm
Nerden biliyorsun canım artış olmadığını hastanede mi kalıyorsun ? 3 lt su iç havuç suyu 2 bardak iç . Seni anlıyorum benim de tüp bebek suyum az havuç suyu içiyorum .3 gündür içiyorum ama Bi gelişme yok maalesef kalbi atıyor su yok napcam bilmiyorum ilk bebeğim tüp bebek 8 sene sonra oldu
Evet hastanede yatıyorum 4 gün olcak kalbi atıyor ama su asla yok enfeksiyon yüzünden kürtaj önerdiler ama kalbi durmadan asla pes etmem dedjm bekliyorum kaçıncı haftadasın suyun neden azNerden biliyorsun canım artış olmadığını hastanede mi kalıyorsun ? 3 lt su iç havuç suyu 2 bardak iç . Seni anlıyorum benim de tüp bebek suyum az havuç suyu içiyorum .
sen elinden geleni yap gerisini Allah’a bırak
Ben 25 haftalığım ama su kaçağım yok .Evet hastanede yatıyorum 4 gün olcak kalbi atıyor ama su asla yok enfeksiyon yüzünden kürtaj önerdiler ama kalbi durmadan asla pes etmem dedjm bekliyorum kaçıncı haftadasın suyun neden az
İnşallah güzel sonuclar alırızBen 25 haftalığım ama su kaçağım yok .
Kendini çokda tehlikeye atma canım çok haklısın beklemekte . İnşallah ilerler gebeliğin benim havuç suyu arttırdı normale dönüyor . Çok su içtim .