- 26 Eylül 2022
- 1.055
- 965
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardır heycanla bekliyorum ama niyeyse içimden bir ses olmadığını söylüyor modum düştümerak ettim şimdi okuyunca inşallah bebiş vardır.
Ama eğer yoksa bildiğim çok iyi bir doktor var yılların doktoru ona görünücem adama bu gün git ilk denemede gebe çıkıyorsun bütün tanıdıklarım ona gmrünüyordüşmesin modun bence ben bir gün gecikse kesin diye geziyorum
Niye sihirli degnegimi var doktorun bu isler nasip kismet herseyin zamani var. Ben 1sene ugrastim olmadi sonunda tedaviler tup bebek derken hamile kaldim oyle bi gitmeye hamilelik vaadedilmez ama inşallah hc biseye gerek kalmadan allah nasip eder sizlereAma eğer yoksa bildiğim çok iyi bir doktor var yılların doktoru ona görünücem adama bu gün git ilk denemede gebe çıkıyorsun bütün tanıdıklarım ona gmrünüyor
Baya zaman geçmiş test yapsan direk sonuç verirTesti reglimin 3. Gün gecikmesinde yapmıştım negatif çıktı bende biraz daha beklemeyi tercih ettim şuan 18 gün oldu
bu kadar gecikmeye idararda da çıkması lazım dğil mi? genelde 14 gün sonra idrarda çıkan sonuş %90 doğru diye biliyorum.Baya zaman geçmiş test yapsan direk sonuç verir
bende maksimum 12 gün beklemişliğim varAllah hepimize senin sabrından versin ben 8 günün geçmesini bekliyorum test yapıp yapmamak arasında kendımle kavga edıyorum helal olsun valla
ayyy yokk anamm bır arkadasımlaa iddaya gırdık ayın 10 a kadar bekleyeceğim diyebende maksimum 12 gün beklemişliğim var
Evet doğru sonuç verir. En sağlıklısı da sabahki ilk idrarla yapmakbu kadar gecikmeye idararda da çıkması lazım dğil mi? genelde 14 gün sonra idrarda çıkan sonuş %90 doğru diye biliyorum.
Belkide vardır bilmiyorum umaNiye sihirli degnegimi var doktorun bu isler nasip kismet herseyin zamani var. Ben 1sene ugrastim olmadi sonunda tedaviler tup bebek derken hamile kaldim oyle bi gitmeye hamilelik vaadedilmez ama inşallah hc biseye gerek kalmadan allah nasip eder sizlere
maalesef test sonucum olumsuz çıktı yani hamile değilmişim artık bir sonrakilere kaldı çok üzgündüm gün boyu kendime gelemedimKonu sahibi bu sabahtan sonra giriş yapmamış.
Gerçekten mi çok üzüldüm canım bu kadar gecikme peki normal değil kiBelkide vardır bilmiyorum uma
maalesef test sonucum olumsuz çıktı yani hamile değilmişim artık bir sonrakilere kaldı çok üzgündüm gün boyu kendime gelemedim
Çok fazla acaba hamile miyim diye kafanıza taktiginiz için gecikme olmuş olabilir. Bu negatif sonuca rağmen bugün yarın adet olmazsanız bir doktora gidin söktürücü falan verirler en azından.Belkide vardır bilmiyorum uma
maalesef test sonucum olumsuz çıktı yani hamile değilmişim artık bir sonrakilere kaldı çok üzgündüm gün boyu kendime gelemedim