- 25 Ekim 2022
- 104
- 453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim isteyen herkese evladını bir an önce kucaklamayı nasip etsin15 ay deneyen ben napayim kafami hangi duvarlara vurayim
Benim son düşükten bu yana geçen süre 19 ay.15 ay deneyen ben napayim kafami hangi duvarlara vurayim
Benim son düşükten bu yana geçen süre 18 ay.
Benim son düşükten bu yana geçen süre 19 ay. Keşke bu kadar uğraşmadan çat diye istediğimizde olsa çoğu arkadaşım aynı sorunu yaşıyor 1 yıldır deneyip olmayanlar var çevrem de herkes bu şekil
Bize en acilinden seri közzzBenim son düşükten bu yana geçen süre 19 ay.
Köz kalmamış. Rahim filminden dolayı umudum var bu birkaç ay.Bize en acilinden seri közzz
Yardımcı oluyoruz işte ne güzelKöz kalmamış. Rahim filminden dolayı umudum var bu birkaç ay.
Ayy kadının konusunu işgal ettik he.
Haline şükret demek gibi bir yardım bizimkisi.Yardımcı oluyoruz işte ne güzel
Beterin beteri var gibiHaline şükret demek gibi bir yardım bizimkisi.
Senin çocuk var galiba. Ben senin beterin oluyorum.Beterin beteri var gibi
9 yaşında oğlum var ikinci gelmek bilmiyorSenin çocuk var galiba. Ben senin beterin oluyorum.
Olur mu öyle şey ben zaten yeni üyelik açtım çok bilmiyorum kullanmasını herkesin neler yaşadığını bilmek benide bilgilendirir yakın arkadaşlarımda duyduğum kadarını biliyordum ama çoğu kişi neredeyse aynı sorunla mücadele ediyor Rabbim zor günler yaşatmasın tez vakitte dualarımız kabul olsun çok istiyorum artık psikolojim bozuldu düşünmekten belkide mide bulantım paikolojik bile olabilir diycem ama 18 gün geçmeside beni şüphelendirmiyor değil hanımlarKöz kalmamış. Rahim filminden dolayı umudum var bu birkaç ay.
Ayy kadının konusunu işgal ettik he.
Yarın kan sonucunda belli olur. Ama daha iki ay olmuş bu kadar kafaya takmayın. Psikoloji de çok önemli bu işlerde.Olur mu öyle şey ben zaten yeni üyelik açtım çok bilmiyorum kullanmasını herkesin neler yaşadığını bilmek benide bilgilendirir yakın arkadaşlarımda duyduğum kadarını biliyordum ama çoğu kişi neredeyse aynı sorunla mücadele ediyor Rabbim zor günler yaşatmasın tez vakitte dualarımız kabul olsun çok istiyorum artık psikolojim bozuldu düşünmekten belkide mide bulantım paikolojik bile olabilir diycem ama 18 gün geçmeside beni şüphelendirmiyor değil hanımlar
Doğru söylüyorsunuz Allahım hepimizin yardımcısı olsun yarın ola hayrola sabah gidip kan vericem sonucu yine sizlerle paylaşırım Rabbim dualarımızı kanul eylesinYarın kan sonucunda belli olur. Ama daha iki ay olmuş bu kadar kafaya takmayın. Psikoloji de çok önemli bu işlerde.
Olumsuz örneklere bakıp da kendinizi strese sokmayın. Benim bazı rahatsizliklarim var mesela hamile kalsam da kalbi duruyor bebeklerin. İş hamile kalmakla bitmiyor anlayacağınız. Sağlıklı bir gebelik, sağlıklı hayırlı bir evlat dilemek lazım.
Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.
EvMerhabalar reglim 18 gün gecikti 2-3 gündür kasık ağrılarım var ve dünden bu yanada mide bulantılarım var sizce hamile olabilir miyim
Seni anlıyorum çünkü bende 15 gün gecikti korktum gitmeyi her gitimde olumsuz etkiliyordum ve giitimde çok şükür ki hamile olduğumu öğrendim ve gitmemin nedeni de mide bulantısı gitimde 6 haftalık olmuştumTabikide çok istiyorum 2 aydır deniyoruz olumsuz sonuçlandı hepsi
Çok sevindim sizin adınıza inşallah ben ve benim gibiler de aynı mucizeyle karşılaşır yarın tam 19. Günüm olucak demekki mide bulantısı 6. Haftada bile oluyormuşEv
Seni anlıyorum çünkü bende 15 gün gecikti korktum gitmeyi her gitimde olumsuz etkiliyordum ve giitimde çok şükür ki hamile olduğumu öğrendim ve gitmemin nedeni de mide bulantısı gitimde 6 haftalık olmuştum
İnşallah canım hayırlı haberler verirsin inşallahÇok sevindim sizin adınıza inşallah ben ve benim gibiler de aynı mucizeyle karşılaşır yarın tam 19. Günüm olucak demekki mide bulantısı 6. Haftada bile oluyormuş