Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapmazsanız kimse bilemezMerhabalar reglim 18 gün gecikti 2-3 gündür kasık ağrılarım var ve dünden bu yanada mide bulantılarım var sizce hamile olabilir miyim
Testi reglimin 3. Gün gecikmesinde yapmıştım negatif çıktı bende biraz daha beklemeyi tercih ettim şuan 18 gün olduTest yapmazsanız kimse bilemez
Olabilirsin.Merhabalar reglim 18 gün gecikti 2-3 gündür kasık ağrılarım var ve dünden bu yanada mide bulantılarım var sizce hamile olabilir miyim
3. Günden sonra hiç test yapmadınız mı?Testi reglimin 3. Gün gecikmesinde yapmıştım negatif çıktı bende biraz daha beklemeyi tercih ettim şuan 18 gün oldu
18 gün test yapmadan nasıl durabildiniz yaa hamile olabilirsiniz test yapıp kan verinMerhabalar reglim 18 gün gecikti 2-3 gündür kasık ağrılarım var ve dünden bu yanada mide bulantılarım var sizce hamile olabilir miyim
Hayır yapmadım hayal kırıklığına uğramamak için3. Günden sonra hiç test yapmadınız mı?
Ne açıdan bir kırıklık istiyor musunuz istemiyor musunuzHayır yapmadım hayal kırıklığına uğramamak için
Yarın sabah hastaneye randevu aldım kan testi yapmak için ama şuan heycanlıyım sizlerle paylaşmak istedim18 gün test yapmadan nasıl durabildiniz yaa hamile olabilirsiniz test yapıp kan verin
Tabikide çok istiyorum 2 aydır deniyoruz olumsuz sonuçlandı hepsiNe açıdan bir kırıklık istiyor musunuz istemiyor musunuz
2 AY MIIIII şaka mıTabikide çok istiyorum 2 aydır deniyoruz olumsuz sonuçlandı hepsi
Şaka değil 2 senedir evliyiz 2 ay öncesine kadar korunuyorduk şimdi bırakınca olmayınca bende korktumŞakaysa komik değilse daha da komik
O zaman doğumda mı öğrenmeyi düşünüyorsunuz?Hayır yapmadım hayal kırıklığına uğramamak için
Biz de 8 gündür deniyoruz. Her ilişkiden sonra test yapıyorum negatif. Doktora mı gideyim? Neden olmuyor sizce?2 AY MIIIII şaka mı
1 sene kendiniz deneyin 1 sene sonrasinda olmazsa doktora gidersiniz 2 ay cok erken bir sureŞaka değil 2 senedir evliyiz 2 ay öncesine kadar korunuyorduk şimdi bırakınca olmayınca bende korktum
Uzaktan egitimle kadin dogumcu olan benBiz de 8 gündür deniyoruz. Her ilişkiden sonra test yapıyorum negatif. Doktora mı gideyim? Neden olmuyor sizce?
O zaman doğumda mı öğrenmeyi düşünüyorsunuz?
Çok istiyorum inşallah yarın gittiğimde kan testim de gebelik çıkar eşimin abisinde kısırlık olma ihtimali var o yüzden bende 2 ay olmayınca korktum1 sene kendiniz deneyin 1 sene sonrasinda olmazsa doktora gidersiniz 2 ay cok erken bir sure