• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 eylülü bekleyenler

Sonuc

Eklentiler

• 20180918_183914.jpg
    20180918_183914.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 41
Evet cnm şimdi geldim
Gittim doktor vajinal muane yapti polikistik over sin dedi hormon testi istedi kan da verdim bakalim sonuclarini kendim netten bakicam kontrole 27 sinde gidicem
Anlamadigim korunmayi biraktim 2. Ayimda hemen hamile kaldim sonra kendiliğinden düştü ozaman hiç doktor polikistik over sin felan demedi 15 gün de kaç kez vajinal bakilmisti ozaman anlasilmiyormuydu acaba
Herşeyin hayirlisi bakalim bende arastiririm keten tohumu yagi iyi geliyor diye görmüştüm ondan siparis veririm incir ve havuc suyu yaparim birde ovulasyon takibi sonrasi takdiri ilahi
vajinal muayene dediğin kamerayla bakmıştı bana o mu acaba?inş tez zamanda kavuşcaz meleklerimize:)

Ama netten araştırıyorum poliskistik over adet düzensizliği olan kisilerde olurmuş benim adetim günü geldimi olur hep anlamadim araştırmaya devam ediyorum

Benim 0.1 çıktı baya oldu yazamadım yok dedi doktor, ama adetim hala gelmedi acaba bu kan testleri erken yapınca böyle çıkıyo mu :) :KK43:
Ayy ne bilim vala iyice kafam karıştı üZüldüm cnm ins gec dollenme falandr ondan cikmamistr
Bnm 5.2 çıktı sonuc altan muayene de etti gözüken birsey yok büyük ihtimal kimyasal dedi pazartesi tekrar poliklinige gelin dedi peki simdi nolcak ilac falan mi verirler

Ayy ne bilim vala iyice kafam karıştı üZüldüm cnm ins gec dollenme falandr ondan cikmamistr
Bnm 5.2 çıktı sonuc altan muayene de etti gözüken birsey yok büyük ihtimal kimyasal dedi pazartesi tekrar poliklinige gelin dedi peki simdi nolcak ilac falan mi verirler
Kimyasala okuduğum bildiğim kadarıyla ilaç vermiyorlar kendiliğinden düşüyor değer diye zaten. Canınızı sıkmayın kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok insan okudum burda :) Yazdıklarınızı okudum yazmak istedim. :)

Kimyasala okuduğum bildiğim kadarıyla ilaç vermiyorlar kendiliğinden düşüyor değer diye zaten. Canınızı sıkmayın kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok insan okudum burda :) Yazdıklarınızı okudum yazmak istedim. :)
Tsk ederim i ins herseyin Hayırlısı

Bende üzüldüm şimdi ama , altta bayan size yazmış ne güzel demiş. Rabbim herşeyin hayırlısını biliyor üzülmemek lazım sağlık olsun önce hoşçakalın

Bende üzüldüm şimdi ama , altta bayan size yazmış ne güzel demiş. Rabbim herşeyin hayırlısını biliyor üzülmemek lazım sağlık olsun önce hoşçakalın
Öyle tabi canım dün ilk öğrenince üZüldüm ama su an şükrediyorum saglikli bi gebelik olmadığı için sonlaniyormus kimyasalda Rabbim hayırlısındn tüm isteyenlere versin ins

Back