• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 eylülü bekleyenler

Yok gecikme yarn olmam gerekiyor ama ilk defa bu sekilde hisssedyrm ondn yapmk istiyorumm
Aynen bnmde yarın hissediyorum ama umitlenmekte istemiorum gecikmeyi bekliorum iki gündür hafif bulantı var adet belirtisi olarak kasikta ağrı bulantı var sad3ce inşaallah bu ay beklentim bosa çıkmaz ya :( tüm iateyenlerle beraber bende müjdeli haber alırım ins

Merabalar naptınız regl oldunuz mu ben bugün gittim kan testi verdim hala daha karnım ağrıyor ama tık yok gelse de kurtulsam şüphelenmek çok kötü
Mrb cnm yok olmadim daha sabah kan verdim bklm kasık ağrım, göğüs hassasiyetim, bulantım var hafif bklm akşam uzerini bekliorum vala heyecanla ne çıkacak bklm sanki var gibi hiss3diyorum ama hayırlısı bklm senin sonuclar ne zmn cikacak haber ver bana da

Ben regl oldum dün sabah öğlende ovulasyon testi sipariş verdim yarin gelicek
Kadin dogumdanda randevu aldim yarina hormon testi yaptirip incir ve havuc kürü de denicem bakalim hayirlisi pes etmek yok

Kadin dogumdanda randevu aldim yarina hormon testi yaptirip incir ve havuc kürü de denicem bakalim hayirlisi pes etmek yok
Hayırlısı canım dunya dua üzerine kurulu sebebine sarılmak lazım tabi cnm nasibinde varsa er gec olacaktir ins

canım bende bu ay hormon testi yaptırcam. kana mı bakıyolar sadece bilgin var mı?

Mrb cnm yok olmadim daha sabah kan verdim bklm kasık ağrım, göğüs hassasiyetim, bulantım var hafif bklm akşam uzerini bekliorum vala heyecanla ne çıkacak bklm sanki var gibi hiss3diyorum ama hayırlısı bklm senin sonuclar ne zmn cikacak haber ver bana da
Bende de her an olacakmışım gibi tuvalete gidip duruyorum, 2 de alıcam sonuçları yazıcam sizede. Siz de yazın mutlaka inşallah vardır bukez

Canım mrb gittin mi hormon testi için?
Evet cnm şimdi geldim
Gittim doktor vajinal muane yapti polikistik over sin dedi hormon testi istedi kan da verdim bakalim sonuclarini kendim netten bakicam kontrole 27 sinde gidicem
Anlamadigim korunmayi biraktim 2. Ayimda hemen hamile kaldim sonra kendiliğinden düştü ozaman hiç doktor polikistik over sin felan demedi 15 gün de kaç kez vajinal bakilmisti ozaman anlasilmiyormuydu acaba
Herşeyin hayirlisi bakalim bende arastiririm keten tohumu yagi iyi geliyor diye görmüştüm ondan siparis veririm incir ve havuc suyu yaparim birde ovulasyon takibi sonrasi takdiri ilahi

Bnmde 19 unda bat 18inde kan testi yaptrmstm gecikmedi diye yok ddi hamilelik 10 cikti bnm beta degrrm.bekliyorm. hala

Back