- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Aynen bnmde yarın hissediyorum ama umitlenmekte istemiorum gecikmeyi bekliorum iki gündür hafif bulantı var adet belirtisi olarak kasikta ağrı bulantı var sad3ce inşaallah bu ay beklentim bosa çıkmaz yaYok gecikme yarn olmam gerekiyor ama ilk defa bu sekilde hisssedyrm ondn yapmk istiyorumm
Merabalar naptınız regl oldunuz mu ben bugün gittim kan testi verdim hala daha karnım ağrıyor ama tık yok gelse de kurtulsam şüphelenmek çok kötüBilirim cn beklemek çok zor Bende saliyi bekliyorum
Mrb cnm yok olmadim daha sabah kan verdim bklm kasık ağrım, göğüs hassasiyetim, bulantım var hafif bklm akşam uzerini bekliorum vala heyecanla ne çıkacak bklm sanki var gibi hiss3diyorum ama hayırlısı bklm senin sonuclar ne zmn cikacak haber ver bana daMerabalar naptınız regl oldunuz mu ben bugün gittim kan testi verdim hala daha karnım ağrıyor ama tık yok gelse de kurtulsam şüphelenmek çok kötü
Hayırlısı canım dunya dua üzerine kurulu sebebine sarılmak lazım tabi cnm nasibinde varsa er gec olacaktir insBen regl oldum dün sabah öğlende ovulasyon testi sipariş verdim yarin gelicek
Kadin dogumdanda randevu aldim yarina hormon testi yaptirip incir ve havuc kürü de denicem bakalim hayirlisi pes etmek yok
canım bende bu ay hormon testi yaptırcam. kana mı bakıyolar sadece bilgin var mı?Ben regl oldum dün sabah öğlende ovulasyon testi sipariş verdim yarin gelicek
Kadin dogumdanda randevu aldim yarina hormon testi yaptirip incir ve havuc kürü de denicem bakalim hayirlisi pes etmek yok
Adetliyken bakiolar bnm bilsgim hormonlara kan tahlili veriyorsuncanım bende bu ay hormon testi yaptırcam. kana mı bakıyolar sadece bilgin var mı?
yumurtalıklara bakıldı benim sorun yok dedi doktor. reglin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi ama detayını sormamıştım.Adetliyken bakiolar bnm bilsgim hormonlara kan tahlili veriyorsun
Bende ilk kez yaptiricam cnm çok bilgim yok ama adetin 3. Günü kan alarak bakiliyormus nette öyle yazıyor yarin gidince detayları yazarim senin içincanım bende bu ay hormon testi yaptırcam. kana mı bakıyolar sadece bilgin var mı?
tamam canım çok sevinirim teşekkürler.Bende ilk kez yaptiricam cnm çok bilgim yok ama adetin 3. Günü kan alarak bakiliyormus nette öyle yazıyor yarin gidince detayları yazarim senin için
Bana da gel dedi oyle istr canım kan aldılaryumurtalıklara bakıldı benim sorun yok dedi doktor. reglin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi ama detayını sormamıştım.
Bende de her an olacakmışım gibi tuvalete gidip duruyorum, 2 de alıcam sonuçları yazıcam sizede. Siz de yazın mutlaka inşallah vardır bukezMrb cnm yok olmadim daha sabah kan verdim bklm kasık ağrım, göğüs hassasiyetim, bulantım var hafif bklm akşam uzerini bekliorum vala heyecanla ne çıkacak bklm sanki var gibi hiss3diyorum ama hayırlısı bklm senin sonuclar ne zmn cikacak haber ver bana da
Bende birazdan gidicem ı inşallah hayırlı haberler alalım hayırlısıysaBende de her an olacakmışım gibi tuvalete gidip duruyorum, 2 de alıcam sonuçları yazıcam sizede. Siz de yazın mutlaka inşallah vardır bukez
Canım mrb gittin mi hormon testi için?Bende ilk kez yaptiricam cnm çok bilgim yok ama adetin 3. Günü kan alarak bakiliyormus nette öyle yazıyor yarin gidince detayları yazarim senin için
yaaa inşallahKizlar 4.99 cikti hcg degerim 5 ve uzeri hamile varsayiliyor bklm yarın yine gel dedi doktor kan verecem
Evet cnm şimdi geldimCanım mrb gittin mi hormon testi için?
Ins ya hayrlisyla vardr doktor guluyor çok tuhaf rakam yok diyemem bakalm bi daha dediyaaa inşallah
Hayirlisi cnm bence yükselecek normalde hep 0.100 cikiyor olmazsaKizlar 4.99 cikti hcg degerim 5 ve uzeri hamile varsayiliyor bklm yarın yine gel dedi doktor kan verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?