• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 eylülü bekleyenler

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.185
598
31
Bat tarihim 18 eylül bakalım bu ay da cizgisini bozmadan inatla gelecek mi adetim :( sıfır belirti var hicte kendimi dinlemiyorum aslında tek beni düşündüren bu ay hic adet belirtim yok ne kasık ağrısı ne bel ne karın sıfır ağrı her zmn son 7 10 gun agrim olurdu sadece akintim var

Bat tarihim 18 eylül bakalım bu ay da cizgisini bozmadan inatla gelecek mi adetim :KK43: sıfır belirti var hicte kendimi dinlemiyorum aslında tek beni düşündüren bu ay hic adet belirtim yok ne kasık ağrısı ne bel ne karın sıfır ağrı her zmn son 7 10 gun agrim olurdu sadece akintim var
Benimde 18 Eylül bekliyorum ama benim adet ağrısından farklı ağrım var, hani böyle sıcak su torbası koyarız da geçer ya bu nedir anlamadım ama kesin gelir

Benimde 18 Eylül bekliyorum ama benim adet ağrısından farklı ağrım var, hani böyle sıcak su torbası koyarız da geçer ya bu nedir anlamadım ama kesin gelir
Bugün benimde çok hafif karnım ağrıyordu da halsizlik var bklm gelir die düşünüyorum bende saolsun hic şaşmaz

Ayy yerleşme mi ki devamı gelmezse test yapsana cnm
Yapmammi yaptım sabah cnm ama negatifti yumurtlama takibi telefondan yapmıştım 4 veya 5 i hamile kalmisimdir tutmuşsa ona göre 11 gün geçmiş oluyor idrarda 14. Gün ciikar diyorlar bekliyorum valla bilemedim yumurtlama döneminden beri sağ kasigima cok batma oluyordu bugünde sol kasigima baski daha daha anlamadim hicbisi beklemek ne zormus

Yapmammi yaptım sabah cnm ama negatifti yumurtlama takibi telefondan yapmıştım 4 veya 5 i hamile kalmisimdir tutmuşsa ona göre 11 gün geçmiş oluyor idrarda 14. Gün ciikar diyorlar bekliyorum valla bilemedim yumurtlama döneminden beri sağ kasigima cok batma oluyordu bugünde sol kasigima baski daha daha anlamadim hicbisi beklemek ne zormus
Bilirim cn beklemek çok zor Bende saliyi bekliyorum

Benmde 4 5 eylul du yumurtma ayni sekilde agrilarm var test yaptm negatif gercektn zaman gecmiooo hep test yapim istiyorm ama hep negatif esim kizo kendini yipratma diye ama :( cikmaMydi ki smdiye kadar acaba

Benmde 4 5 eylul du yumurtma ayni sekilde agrilarm var test yaptm negatif gercektn zaman gecmiooo hep test yapim istiyorm ama hep negatif esim kizo kendini yipratma diye ama :KK43: cikmaMydi ki smdiye kadar acaba
Aynen benim esimde cok kiziyo akışına bırak diyo ama işte nefis bırakmıyor merak ediyorum boşa testleri harciyoz

Erkeklerin hepsi aynı demek ki bende gizli test yapıyorum ona kalsa adet gecikmesini beklemeliyim doğru da ama dayanamıyorum iki gündür uykum kaçıyor o derece bi kızım var kardeşi olsun istiyorum ilkinde de aynı heyecan ikincide de bence bi tane var nie takiosun diyen de çok :(

Benmde 4 5 eylul du yumurtma ayni sekilde agrilarm var test yaptm negatif gercektn zaman gecmiooo hep test yapim istiyorm ama hep negatif esim kizo kendini yipratma diye ama :KK43: cikmaMydi ki smdiye kadar acaba
Varsa ne zmn dollendigini bilemedigimiz için çıkmayabilir adet günü ya da gecince belli de olabilir benim ilk gebeligim gec dollenmeydi misal sanırım adet gecikmemin 20inci gününde çıktı kaset testinde

Back