- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.824
- 63
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Doğal bi süreç canınızı sıkmayın sizi yoruyorsa kısa net açıklama yapın anlıyorlar ağlaması geçene kadar sabır gösterin yapacak bir şey yok size de müzik işte ne güzel evde bi bebe sesiBilmiyorum ki nerden çıktı ama bu sekilde tepkiler verir oldu yere yada duvara vurmazsa iki eliyle kafasına vuruyor. Hayır bizim evde asla şiddet yok nerden öğrendi bilmiyorum
Yatağını ayırmayı denediniz miMaalesef benim hem panik atak hemde anksiyetem var,defalarca yataktan ve kanepeden düştüğü için de artık paranoyak oldum ne zaman bir güm sesi gelse kalbim ağzımda atıyor yere düştü sanıyorum kucağımdayken bile
Sizinle göz kontağı kurabiliyor mu peki? Yaptıracağı şeyleri size parmakla mı ya da nasıl gösteriyor. Benim yiğenim de geç konuştu. mesela çocuk Bi su istese ablam demesine ihtiyaç duymadan hemen anlardı tabi iyilik yapayım derken çocuğa izin vermedi farkında olmadan yapmış tabi.. erken fark edildi ve eğitim aldı konuşuyor şükür ortaokula gidiyor şu anYa bide benim yeğenim 4 yaşında henüz konuşmuyor ya panik oldum bir an
Peki ben napabilirim? Leame yasamiyor tüm kitapları yakin büyüme ataklari falan yokYapamadiginda sinirlenip ağlaması sendrom mu oluyor , demekki bazı çocuklar genetik olarak veya çevresel olarak farklı yaşıyor kimi az kimi çok.
Beni annelikle çok korkutmuşlardı biliyor musunuz , sendromlar , ateşler, diş inat vs dertleri zor diye ama ben hiçbirini yaşamadım benim oğluş oyun işi gücü oyun kendini oyuna verdi mi tamam sıkıntı yok oluyoroyun deyince her şeyi bir kenara bırakıyor beni yoran tek şey ve en güç durum bu. benim sendrom güncem de bu
Ben de sizi anlamadım neden terslendim ?Peki ben napabilirim? Leame yasamiyor tüm kitapları yakin büyüme ataklari falan yok
Amacınızı anlamadım ama cocuklarınızi iyi yada kötü kıyassız büyütmenizi tavsiye ederin
Kendi beşiği var bizimle ayni odada ama asla bizden ayri uyumak istemiyor. Tam alışıyordu ki eşim son 3 aydır evde çocuğun alışkanlığını mahvettiYatağını ayırmayı denediniz mi
Tabi tabi çok güzel göz kontagi kurar,hatta gözlerini kısar bana cilve yapar,otizm belirtileri yok kesinlikle çok akıllı bir çocuk, biraz fazla taklitçi biz ne yaparsak anında bizi taklit ediyor,eşimi öperim oda gelir öper,başını okşarim oda gelir okşar,biberonunu kendi mutfağın tezgahına bırakır (boyu 88 cm) çok laf dolu ağzı annemi veya kardeşlerimi görünce bla bla bla konuşurSizinle göz kontağı kurabiliyor mu peki? Yaptıracağı şeyleri size parmakla mı ya da nasıl gösteriyor. Benim yiğenim de geç konuştu. mesela çocuk Bi su istese ablam demesine ihtiyaç duymadan hemen anlardı tabi iyilik yapayım derken çocuğa izin vermedi farkında olmadan yapmış tabi.. erken fark edildi ve eğitim aldı konuşuyor şükür ortaokula gidiyor şu an
Bugün daha iyi idare ettik eşimle. Daha sakin ve sevgiyle yaklaştım,daha çok sevdim öptüm önceki günlere nazaran daha iyi çok şükür :) sizlerin sayesinde23. Aydan selamlar. Bizde agresifliliğin dozu biraz daha arttı. 2 buçuk yaşa kadar artıp sonra azalarak geçen bir dönem olarak görülüyor bu dönem. Anne babayı en çok zorlayan zamanlar. Sabıır sabırr diyoruz. Büyüyecek ve bu zamanlar geçecek diyip derin nefes alarak kocaman kocaman öpüyoruz
Uyku sorunu da mı yaşamadınız?Yapamadiginda sinirlenip ağlaması sendrom mu oluyor , demekki bazı çocuklar genetik olarak veya çevresel olarak farklı yaşıyor kimi az kimi çok.
Beni annelikle çok korkutmuşlardı biliyor musunuz , sendromlar , ateşler, diş inat vs dertleri zor diye ama ben hiçbirini yaşamadım benim oğluş oyun işi gücü oyun kendini oyuna verdi mi tamam sıkıntı yok oluyoroyun deyince her şeyi bir kenara bırakıyor beni yoran tek şey ve en güç durum bu. benim sendrom güncem de bu
Yaşamadım valla yalan mi söylim oldu bitti 8 9 dedin mi yatarUyku sorunu da mı yaşamadınız?
2 yaş sendromu daha çok atağı yaşıyordur. Benim oğlumda aynı şuan.Merhabalar kızlar.
23 Haziran,2019 doğumlu oğlum var son 1 aydır beni ve eşimi o kadar zorluyor ki. Herseye ağlıyor herseye sinirleniyor kafasını bir yerlere vuruyor kendi canını acıtıyor. Öyle yaptığında bazen üzülüp sarılıyorum bazende hiç yüz vermiyorum. İnaninki o kadar zorluyor ki o kadar zorluyor canımdan bezdirdi.
bununla nasıl baş edebilirim?
Sizler neler yaptınız?
Ay faktörü önemli çünkü. 18 aylık bebekte 22 aylık bebekte 1.5 yaşındadır ama 18 aylıkken farklı gelişim süreçleri vardır 22 aylıkken farklı. Bebekler için 1 ay bile büyük değişimler, ilerlemeler gösterir.Konuyla ilgili bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum ve merak ettiğim bir şeyi soracağım başka anneler de cevap verebilir neden bebeğin yaşı hep ayla söyleniyor ?
Gece sık uyanmıyorsa maşallah o zaman kuzuyaYaşamadım valla yalan mi söylim oldu bitti 8 9 dedin mi yatar
Gayet doğal bir şey yazdım ama diğer hanım ters anladı nedense aslinda sohbet etmek istemistimGece sık uyanmıyorsa maşallah o zaman kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?