18 aylık çocugum az uyuyor

busu54

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
289
-70
98
27
Merhaba Benim oğlum 18 aylık oldu fakat uyku sorunu hala düzelemedi.2 haftadır tek uykuya düştü. Gece 10.00'da yatıyor Sabah 6.30'da kalkıyor Öğle uykusuna 1'de dalıyor 3'te kalkıyor. Gece 10.00'dan sabah 06.30'a tam 8.30 saat yapıyor hani şanslıysam 7'de kalkıyor ki birkaç gündür hep 6.30'da kalkıyor çocuk Ben de halsiz kalıyorum öyle uykusu uyumak zorunda kalıyorum onunla Yoksa diğer türlü bana 8 saatlik Uyku bile yetmiyor Hatta karartma perdesi aldım şimdi kargoda onu deneyeceğim Ramazan'da çocuğum 8.30'da kalktığı zaman olmuştu yani hiçbir şekilde kimseyi kabul edemiyorum kimseye gidemiyorum Çok kötü durumdayım yardım edin

Bence gayet iyi ne kadar uyumasını bekliyorsunuz bilemedim. Toplamda 10.30 saat uyuyormuş zaten. Benim evladım gece 11 gibi ancak uyuyor sabah 6 da uyanıyor en iyi ihtimal 6.30. Güneşin doğuşu değişiyor. Çocuklar erken uyanır zaten.
8 saat uyku da size yetiyor olmalı bence. Kan tahlili yaptırıp vitamin mi eksik baktirin isterseniz. Çocuklar da yoruyor belki onunla ilgilidir.

Başlığa bakınca şaşırdım. Çocuk söylenen zamandan 1 saat geç yatıyor. Normalde 8-9 arası yatması gerektiği söylenir. Hem gündüz hrm de gece uykusu iyi değil mi?

Sabah 6.30dan sonrası normal kabul ediliyormuş.

Başlığa bakınca şaşırdım. Çocuk söylenen zamandan 1 saat geç yatıyor. Normalde 8-9 arası yatması gerektiği söylenir. Hem gündüz hrm de gece uykusu iyi değil mi?

Sabah 6.30dan sonrası normal kabul ediliyormuş.
Aslında 9.30 gibi yatırmayı düşünüyordum ama daha erken kalkar korkusuyla saat 10 gibi yatırdım Ay ne bileyim bu internette söylenen uyku saatleri yalan Bence 18 aylık bebeğin gece 10 saat uyuması gerekir diyor Nerede 10 saat duysa Ben o gün halay çekerim😆😆 Hem bir de akşam 8.00'de gece 5'te Garanti kalkarız herhalde😅🤣

Bence gayet iyi ne kadar uyumasını bekliyorsunuz bilemedim. Toplamda 10.30 saat uyuyormuş zaten. Benim evladım gece 11 gibi ancak uyuyor sabah 6 da uyanıyor en iyi ihtimal 6.30. Güneşin doğuşu değişiyor. Çocuklar erken uyanır zaten.
8 saat uyku da size yetiyor olmalı bence. Kan tahlili yaptırıp vitamin mi eksik baktirin isterseniz. Çocuklar da yoruyor belki onunla ilgilidir.
Vallahi ben de anlamadım Bana uyku neden yetmiyor tahlil baktıracağım vitamin böbreklere karaciğer değerlerine kadar baktırmayı düşünüyorum Çünkü bu uyku hali çok fazla artık

Aslında 9.30 gibi yatırmayı düşünüyordum ama daha erken kalkar korkusuyla saat 10 gibi yatırdım Ay ne bileyim bu internette söylenen uyku saatleri yalan Bence 18 aylık bebeğin gece 10 saat uyuması gerekir diyor Nerede 10 saat duysa Ben o gün halay çekerim😆😆 Hem bir de akşam 8.00'de gece 5'te Garanti kalkarız herhalde😅🤣
Ben 6 aylık en geç 8de uyutmaya çalışıyorum. Okuduğuma göre 10 için sizin ayda bile geç diyorlar. Erken uyutun. Erken kalkmaz bence.

Kan değerlerinizde olabilir sorun ama bazı insanlar sever uykuyu. Durumunuz o da olabilir.

Ben 6 aylık en geç 8de uyutmaya çalışıyorum. Okuduğuma göre 10 için sizin ayda bile geç diyorlar. Erken uyutun. Erken kalkmaz bence.

Kan değerlerinizde olabilir sorun ama bazı insanlar sever uykuyu. Durumunuz o da olabilir.
Bir denerim bu aksam 9.30 sa uyutmaya umarım uzun uyur.

Ben 9-10un o yaş grubu için çok geç olduğunu düşünüyorum. Siz çalışıyor musunuz yoksa gün içinde çocuğunuzla mısınız? Eğer işten gelme saatiniz yoksa, çocukla yeteri kadar vakit geçirebiliuorsanız bence 6-7 arasında yatabilir. Benim çocuklarım hep o saatlerde yattılar. 9 yaşındaki kızım bile 8de yatıyor. 10 derin uykuya geçmeleri gereken saat.

Ben de uykusuzluğa dayanamıyordum ama öyle bi alışıyosun ki :) sizin bebeğiniz benimkinden çok büyük şimdiye kadar alışmış olmanız gerekirdi, bi kan tahlili vermenizde fayda var derim ben. Aslında iyi uyuyor çocuğunuz sadece akşamları biraz daha erken yatmalı. Ben haftada 1-2 gün akşamları bebek uyuyunca uyumakta buldum çözümü, akşam onunla uyuyorum sabaha kadar çok iyi geliyor.

İyi de çocuk gayet az uyumuyor sorun sizde gece çok geç yatıyor bir kere 20:00 yatması lazım . 06:00 civarı da sabah kalkacak bu çok normal sorun ne anlamadım ?

Ben de uykusuzluğa dayanamıyordum ama öyle bi alışıyosun ki :) sizin bebeğiniz benimkinden çok büyük şimdiye kadar alışmış olmanız gerekirdi, bi kan tahlili vermenizde fayda var derim ben. Aslında iyi uyuyor çocuğunuz sadece akşamları biraz daha erken yatmalı. Ben haftada 1-2 gün akşamları bebek uyuyunca uyumakta buldum çözümü, akşam onunla uyuyorum sabaha kadar çok iyi geliyor.
Ben de çocukları uyur uyumaz uyuyorum aslında bu yuzden de misafir alamıyorum ya da gidemiyorum sadece kendi ailemi kabul ediyorum(onlar erken gidiyor)hayattan koptum resmen hadi düzelir daha gec yatar gec kalkar dedim ama yok elalemin cocukları gec yatar öğlen kalkar benimki erken yatar sabah 6 30 da ayakta masallah

Back
X