• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 aylık bebek ve oruç

ninaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
25
5
86
İstanbul
Merhaba,

18 aylık bir bebeğim var ve hala emziriyorum. gün içinde 5-6 kez, bazen daha fazla. çok düşkün yani. iki gündur oruç tutuyorum ama sütüm azaldı belirli bi şekilde. bebeğim de asabileşti ve inanılmaz yorgun oluyorum. yani dayanılması çok zor. 18 aylık bebek emzirirken oruçtan muaf olur muyum? yani kaza yapabilir miyim daha sonra. ek gıda da alıyor ama çok emiyor? dini hükmü hakkında bilgisi olan var mı? teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba,

18 aylık bir bebeğim var ve hala emziriyorum. gün içinde 5-6 kez, bazen daha fazla. çok düşkün yani. iki gündur oruç tutuyorum ama sütüm azaldı belirli bi şekilde. bebeğim de asabileşti ve inanılmaz yorgun oluyorum. yani dayanılması çok zor. 18 aylık bebek emzirirken oruçtan muaf olur muyum? yani kaza yapabilir miyim daha sonra. ek gıda da alıyor ama çok emiyor? dini hükmü hakkında bilgisi olan var mı? teşekkürler

Emziren anneler hasta olarak kabul ediliyor ve oruç tutmayabilir..bebeğin kaç aylık olduğunun önemli olduğunu düşünmüyorum..benim kızım da 6buçuk aylık yarın ben de deneyeceğim eğer sizin gibi olursam devam etmeyeceğim ...kısmet..

Emziren anneler hasta olarak kabul ediliyor ve oruç tutmayabilir..bebeğin kaç aylık olduğunun önemli olduğunu düşünmüyorum..benim kızım da 6buçuk aylık yarın ben de deneyeceğim eğer sizin gibi olursam devam etmeyeceğim ...kısmet..

ben de öyle duydum ama ayın ve ek gıdanın önemi var mıdır bilmiyorum. çok fazla emmek istiyor ve zor oluyor gerçekten.

canim dinimizde ay belirlemeai yapilmamis emziren anneler olarak belirlenmis
sutun qzaliyor ve yasadigim durumlar varsa kaza edebilirsin

benim.oglum 2o aylil gun icinde 5 6 kez emiyor
bemdenedim bigun 3.gun cok sukur cok iyi gidiyor ondan dolayi devam edicem

canim dinimizde ay belirlemeai yapilmamis emziren anneler olarak belirlenmis
sutun qzaliyor ve yasadigim durumlar varsa kaza edebilirsin

benim.oglum 2o aylil gun icinde 5 6 kez emiyor
bemdenedim bigun 3.gun cok sukur cok iyi gidiyor ondan dolayi devam edicem

maşallah size, biz de sabah sadece 5-6 kez emiyor ve gün içinde devamlı. çok bağımlı resmen, yanlış mı bilmiyorum. ben ara ara deniycem. tutmak istiyorum çünkü. teşekkürler..

Back
X