- 19 Aralık 2016
- 54
- 41
- 8
- 33
- Konu Sahibi acemi_anne_91
-
Ayni drun dedigi it's ok. Bebeginin huyu bu me diye baskalribile kiyasliyorsun. 27 aylik kizim 12 aylik oglum var. Kizim oglumdan daha cok uyur tersi olmasi gerekirken. Yani hersey yolunda merak etme...Selam kizlar,
Bebegim 18 aylik olacak haftaya ins. Akranlarina ve bircok saglik kitabina gore az uyuyor. Kisin genelde 8de uyur, sabah 7 gibi kalkardi (gece 1-2 defa uyanarak). Simdi ise hava gec kararmaya basladikca 9 bazen ta 10 da uyup yine sabah 7de kalkiyor. Gun icerisinde 1 saat 15 dk ortalama ogle uykusuna daliyor.
Kalktigi zaman hep gulucukler saciyor. Sanki uykusunu almis gibi. Kilo, yeme icme oyun vb olaylarda skintimiz yok cok sukur. Ama bircok arkadasimin bebekleri bu yaslarda yaklasik gunde 14-15 saat uyuyormus.
Sizin uyku duzeniniz nasil cok merak ettim. Acaba gelisimini olumsuzmu etkiliyormu bu durumDoktoru hep "it's ok" diyor
Senin bebekle benimki tıpatıp aynı bebisin 10 aylik seninki kaç aylikKac saat uyuyor diye hesaplamadim hic. Buraya yazarken hesaplamis olucam..
Saat 11 12 gibi uyuyor gece (bi ara 1i buluyordu,sonra bi sure de 9 10 gibi uyumaya baslamisti ama 1hafta anca surdu o zaman dilimi)
Sabah da 8bucuk gibi uyaniyor. Bazen 6da da uyanir tekrar uyutmam 9u bulabilir. Cok duzenli oldugunu soyleyemem yani.. bizimki de 8 9 saat uyumus oluyormus yani gece.
Gece meme emmek icin cok uyanir 7 8 kere. O yuzden hatta benimle yanyana yatmaya alisti diyebilirim.
Sabah da 1saat tas catlasin 1 kere uyur gun icinde. Toplam 9-10 saati bulmuyor yanj gunluk uyku bizim :/
Facebook kullanıyorsanız "Danışman anne" sayfasını takibe alın. Sorularınızın cevabını ve bu durumun normal olduğunu göreceksiniz :)Selam kizlar,
Bebegim 18 aylik olacak haftaya ins. Akranlarina ve bircok saglik kitabina gore az uyuyor. Kisin genelde 8de uyur, sabah 7 gibi kalkardi (gece 1-2 defa uyanarak). Simdi ise hava gec kararmaya basladikca 9 bazen ta 10 da uyup yine sabah 7de kalkiyor. Gun icerisinde 1 saat 15 dk ortalama ogle uykusuna daliyor.
Kalktigi zaman hep gulucukler saciyor. Sanki uykusunu almis gibi. Kilo, yeme icme oyun vb olaylarda skintimiz yok cok sukur. Ama bircok arkadasimin bebekleri bu yaslarda yaklasik gunde 14-15 saat uyuyormus.
Sizin uyku duzeniniz nasil cok merak ettim. Acaba gelisimini olumsuzmu etkiliyormu bu durumDoktoru hep "it's ok" diyor
Bu forumda her gun bir sey ogreniyorum :)
Dun kendim cok az uyudugumu bugun de oglumun cok az uyudugunu ogrendim
Kendim 5 saat gibi uyurum
Oglum 18 aylik. 11 gibi uyur sabah 6da kalkar. 7 saat.
Gunduz bazen hic uyumaz bazen maximum 45 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?