• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 aylik asidan sonra

esraysima5959

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
10
3
1
24
Kızlar kızım 1 hafta önce 18 aylık aşısını yaptırdım ilk başka Bi bacağında ki iğne yeri baya şişti 3 gün Sonra şişliği indi bugünde şans eseri kızım iğneli bacağına dokundum ve elime top gibi bisey geldi küçük bisey yağ bezesi gibi hareket ediyor ve sanırım ağrıyor ben dokunduğum zaman kızım elletmiyor bacağıni neden böyle olmuş olabilir başına gelen var mı en kısa zamanda hastaneye götürcem çünkü içim rahat etmiyor etmezde

Yavaş yavaş arada ovun geçiyor. Normal. Benimkilerde de oluyordu hep. Kötü bir şey değil ovarak masaj yaparak geçirirsiniz. Masaj yapmasanız da bir süre sonra kendisi geçer. Hastaneye gitmeye gerek yok.

Yavaş yavaş arada ovun geçiyor. Normal. Benimkilerde de oluyordu hep. Kötü bir şey değil ovarak masaj yaparak geçirirsiniz. Masaj yapmasanız da bir süre sonra kendisi geçer. Hastaneye gitmeye gerek yok.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bian panik yaptım ilk çocuk olunca pek bilgiye sahip değilim herseyi yavaş yavaş öğreniyorm

Back