gülizim sağlık ocağında yaptırıyorum ben tüm aşılarını,onlar takip ediyorlar.aslında en son aşıya gittiğimizde 1 yaş aşıları için,2 yaşına kadar başka aşısı yok demişti hemşire.sonra ben burayı okıyunca sağlık ocağını aradım,bizim aşımız yok mu herkes yaptırıyor diye.hemşire de bende seni arıcaktım,çarşamba günü gel,hem karmayı hem hepatit A yı yapalım,hepatit için de 2 yaşı beklemeye gerek yok dedi.tamam dedim dün yaptırdık işte.dediğim gibi dün gece huysuzluk ve hafif ateş yaptı.bugün de öğlen uykusunu yarım saat uyudu uyandı.sonra yine huysuzluk,huysuzluk,derken bir baktım ateşi var,ölçtüm 38.3.dolven verdim hemen.sonrada yemek yedirdim.hemen üstüne de biraz önce uyuttum.çok şükür ateşi düşmüştü bu arada.
su çiçeğine gelince,dün aşıya gittiğimizde söyledi onu hemşiremiz,aynı anda 3 aşı yapmak istemedim ağır gelmesin diye dedi,o yüzden önümüzdeki hafta yapalım,ben yine tamam dedim.yani durum böyle şekercim.sağlık ocağı takip ediyor diye ben rahattım anlayacağın ama pek güvenmemek gerekiyormuş galiba.bu arada neredeyse 18 i bitirecekler diyorsun da 19 u demek istedin sanırım :))