• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 18-24 ay erkek bebek giysileri ariyorum

semayayu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
658
57
68
43
Arkadaslar oglum icin 18 24 ay yazlik ve bu gunden itibaren giyilebilecek mevsimlik giyecekler ariyorum. Etiketli veya gercekten iyi durumda 2.el olsunlar lutfen. Oglum 17 aylik 81cm 11.5kg

Sort tshir pantolon sweat esofman alti aradiklarim. Etiketli veya temiz kullanilmis urunlerinizi bekliyorum

Merhabalar benim size uygun bedende bi kaç parça eşyam vardı satıldı sanmıştım ama malum kişi tarafından kandırılmışım allahtan erken farkettim kargo bana dönüyor beğendiğiniz olursa bakabilirsiniz konumda var bazılarının resimleri diğerlerini tekrar yükleyeceğim

Merhabalar benim size uygun bedende bi kaç parça eşyam vardı satıldı sanmıştım ama malum kişi tarafından kandırılmışım allahtan erken farkettim kargo bana dönüyor beğendiğiniz olursa bakabilirsiniz konumda var bazılarının resimleri diğerlerini tekrar yükleyeceğim[/QUOTE
Merhaba konunuza baktim bi tane 18 ay kirmizi siyah kareli gomlek var onu begendim. Canta termos gibi kullaniliyosa onu da begendim. Geri gelen urunlerinizde 18 24 kiyafetler varsa bakmak isterim. O zamana kadar bunlari bana ayirin lutfen.
Bit pazari konunuzda uzun siyah tunik var kac beden

Gömleği ayırayım çanta termos olarak kullanılmıyo maalesef geri gelen kıyafetlerde de var uygun bedenler ama teslim alınca belirteyim mahçup olmak istemem. Tunik kısa kollu siyah beyaz olanı sordunuz sanırım 38 beden ayarında dikildi o

Gömleği ayırayım çanta termos olarak kullanılmıyo maalesef geri gelen kıyafetlerde de var uygun bedenler ama teslim alınca belirteyim mahçup olmak istemem. Tunik kısa kollu siyah beyaz olanı sordunuz sanırım 38 beden ayarında dikildi o
Pardon siz siyah elbiseyi soruyorsunuz sanırım tunik deyince kafam karıştı sizin sorduğunuz kadife elbise arkası fermuarlı

Tmm cantayi da ayirin litfen. Urunleriniz gelince size de uyarsa whatsaptan konusalim

Urunler donmedi mi :KK49::KK49::KK49:
Canım günlerdir onlarca telefon görüşmesi yaptım şikayetlerde bulundum Esenyurt deyince herkes bi durup düşünüyor nasıl bi yer ki orası??? Neyse bugün işleme koydurdum biraz zor olsa da çok yakında gelecek seni de beklettim kusura bakma :KK43: gelir gelmez haber veririm...

Canım günlerdir onlarca telefon görüşmesi yaptım şikayetlerde bulundum Esenyurt deyince herkes bi durup düşünüyor nasıl bi yer ki orası??? Neyse bugün işleme koydurdum biraz zor olsa da çok yakında gelecek seni de beklettim kusura bakma :KK43: gelir gelmez haber veririm...
Beni unuttun sandim kendimi hatirlatayim dedim :KK49:

1456215566399755826516.webp
2yas 15tl mackays marka sifir gibi istanbul

Back