- Konu Sahibi rafadantayfa
Ilk panduf bornoz ve yagmur cizmesini almak isterim siz nerede oturuyorsnz acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbuldayim düşünürseniz indirimli kargo ile gönderiyorum ve tüm alisverislerde makul miktarda indirim yapiyorum.Ilk panduf bornoz ve yagmur cizmesini almak isterim siz nerede oturuyorsnz acaba
Tamam siz bakinTammdir o zman bi daha goz atayim baska ihtiyacm var mi ?
Ozelden yazdim sizeIstanbulda neredesnz
Hayir duruyorlarilk sayfadan polar tulumlar ve kot solapet satıldımı acaba
ilk sayfadan birde gri üst eşofman takım ikinci sayfadanda üç tane alt polar ve gri olanlar için fiyat alabilirmiyim teşekkürler birde mother care üstlerHayir duruyorlar
Alt esofmanlari biri ayirtti haber bekliyorumilk sayfadan birde gri üst eşofman takım ikinci sayfadanda üç tane alt polar ve gri olanlar için fiyat alabilirmiyim teşekkürler birde mother care üstler
Beğendiklerini zi sorabilirsiniz yarin eve gecicem çarşamba günü kargolayabilirimTamm siz kalanlari yaziniz lutfen
ilk fotodaki kot duruyor diğer iki ürün için yarın belli olacak biri kesin alacağını söyledi ödeme bekleniyorBornoz ilk eklediginiz 5 tl lik panduf ve kot duruyor mu ?
hangi şehir?Ürünlerden bir çoğu duruyor perşembe gunu sayfayi guncelleyecegim indirimleede olucak