bugün bir hafta oldu kızlar sizlere yazamadım ama hep aklımdaydınız kızlar ne diyecek diyee çokk güzel birşeyy yaa şuanda uyuyor
bu arada normal doğum yaptım 4 dikiş kadar varr oturamıyorum sizce ne kadar sürede geçer doktor tm olarak bir ay dedi
bugün bir hafta oldu kızlar sizlere yazamadım ama hep aklımdaydınız kızlar ne diyecek diyee çokk güzel birşeyy yaa şuanda uyuyor
bu arada normal doğum yaptım 4 dikiş kadar varr oturamıyorum sizce ne kadar sürede geçer doktor tm olarak bir ay dedi
canım hayırlı olsun RABBİM uzun ömürler versin sağlık sıhat dolu mutluluk dolu bir yaşam dilerim doğum yapmadığım için dikiş konusunda bişey diyemeyeceğim
canım hayırlı olsun RABBİM uzun ömürler versin sağlık sıhat dolu mutluluk dolu bir yaşam dilerim doğum yapmadığım için dikiş konusunda bişey diyemeyeceğim
hayırlı olsun canım Allah evladını sana ve tüm ailene bağışlasın mutlu bir ömür geçirin inşallah bende doğum yapmadığım için dikişler için bişey diyemiyeceğim Allah bana ve tüm isteyenlere bebiş nasip etsin inşallah
herkese teşekkürlerr dikişlerrr bitirdi beniii ne zaman iyileşecemmm kızlarrr doğru düzgün oturamıyorumm yaa bu nedirr yaa doktorum bir ayıda bulabilir dedi
ALLAH analı,babalı,sağlık,huzur mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.... RABBİM en kısa zamanda bana ve isteyen herkesede nasip etsin en kısa zamanda...