Çatlaklar 17 yaşındayım ve belimde kırmızı kırmızı yırtıklar var!!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

ruhensarisin

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
8
0
bayanlar, sevgili ablalarım, 17 yaşındayım bu yıl bazı sebeplerden ötürü 6 kilo kadar kilo artışım oldu yazın eve gelmemle haziranın ortasında geldim bugüne hesaplarsak 1 ayda 6-7 kiloyu hemen attım üstümden düzenli spor yaptım ve yediklerime dikkat ettim. çok şükür biraz daha verirsem cok iyi olucam. ama bugun aynaya bakarken bir şey dikkatımı çekti belimin her iki yanında da kırmızı kırmızı cizgiler var 5-6 tane korktum anneme gösterdim yırtık dedi başka bi yerimde yok gibi ama annem geçmez diyor tvde doktorlardan felan dinlemiştim diyor baya baya gecmez diyor yani yazılanlara biraz gözattım ama net bişey göremedim lütfen beni de bilgilendirin ((

Annen dogru soylemis gecmez o izler insanin vucudunda kalıcıdır. Orn. Annenin karnina bak gebelikte her kadinin gobegi catlar ve dogumdan sonra ne kadar kilo verirsen ver gecmez. Hatta zayifladikca daha cirkin bi hal alir. Burusur ve sarkar. Bio oil diye bir yag var bu urun catlaklara yara yanik izlerine iyi geliyormus belki ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…