17 yasindan sonra boy uzar mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen yap gitsin. Lisede iki kız vardı. Bir elli biyunda.Biri aşırı özgüvenliydi diğeri topluma içinde yürümek bile istemezdim ben çook sonra ikisinin aynı boyda olduğunu idrak etmiştim. Belki çevren boyla ilgili çocukluktan olumsuz biy algısı yaptı sana. Bu boyla ilgili düşüncen kendine ait olmayabilir bile.
olabilir ailevi sebeplerden dolayi cok fazla okul degisikligi oldu ama hepsinde istisnasiz boyumla ilgili dalga gecildi yada saka yapildi kucukken uzar daha cok var diye kendimi kandiriyordum sozlerinizde haklisiniz

Doktora gidip bunu öğrenebilirsin sadece ama bence bu halinle de barış. Özgüven o kadar önemli ki, bu konuda yoğunlaş bence. Benim bir arkadaşım vardı 150'li boylarda. Ama kızın enerjisi o kadar güzeldi ve o kadar özgüvenliydi ki, boyuna kimse takılmıyordu, kaldı ki farkında değildik onunlayken boyunun. Aurası farklıydı. Hande Yener'in dediği gibi "aura meselesi bu şekerim" :)

12 13 yaslarinda regl olmustum annem 157 babam 165 ben 151im biliyorum kisiden kisiye gore degisie buraya sormak sacma farkindayim ama son zamanlarda bu yaslarda olup ilac takviyesi alan falan gordum 5cm uzasam bile yeter sizce ilac arayisina girmeli miyim yoksa yalabilecegim baska seyler var mi? boy uzamadan umidi kesersem son care olarak 10cm kalin tabanli ayakkabi giyecegim 😔
Bir doktora göründünüz mü ? Büyüme hormonu ile ilgili bir sorununuz olabilir. Şu an kaç yaşındasınız ?

Doktora gidip bunu öğrenebilirsin sadece ama bence bu halinle de barış. Özgüven o kadar önemli ki, bu konuda yoğunlaş bence. Benim bir arkadaşım vardı 150'li boylarda. Ama kızın enerjisi o kadar güzeldi ve o kadar özgüvenliydi ki, boyuna kimse takılmıyordu, kaldı ki farkında değildik onunlayken boyunun. Aurası farklıydı. Hande Yener'in dediği gibi "aura meselesi bu şekerim" :)
haklisiniz ozguven her sey demektir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X