17 yaşındaki kardeşimde Vaskülit Hastalığı

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
983
1.733
63
Arkadaşlar 17 yaşındaki erkek kardeşimde vaskülit hastalığı çıktı bacaklarında yaralar var geçmiyor ne yapsak ne etsek çaresiziz.Çok üzülüyorum çevresinde ya da kendisinde bu hastalığa yakalanan var mı?Doktor önerisi yapabilir misiniz ?

Çok geçmiş olsun. Tedavisi mümkün bir hastalıksa en iyi doktoru bulup gitmek gerekir... Rabbim acil şifalar versin inşallah

Merhaba ben yardımcı olabilirim eniştem yaklaşık 10 yıldır vaskülit wegener hastası.Aniden ortaya çıktı ve hastalığı ortaya çıkana kadar adama ciğerde kitle var dediler verem dediler kanser dediler hepsinin duygusunu yaşadık ablamın eşi ama öz abilerinden kıymetlidir.Hastaligin teşhisi konana kadar uzun zaman hastanede yattı kanser dediler üzüldük verem dediler sevindik düşünün vereme sevindik artık çaresi var diye.Neyse Antepte en iyi doktorlara götürdük ve nihayetinde hastalığın teşhisi kondu romatizmal bi hastalikmis.Yillardir tedavi görüyor her ay hastaneye gider kortizon serum yer kanını değiştirirler farklı zaman dilimlerinde.Cok iyi bakım ister bağışıklık düşmesin.Duzenli olarak değerlere bakılması lazım.Enistemin hayatında tuz yok sıfır tuzla hayat devam ediyor düşünün ekmeğine kadar ablam yapio tuzsuz.Ara ara vücudunda yaralar cikio geç iyilesio.

Hâlâ yazacak çok çok şey var .Kardeşiniz için iyi bi doktor düzenli tedavi lütfen.Soracak bireyiniz varsa bana sorun her türlü elimden geldiğince yardımcı olurum bu hastalığın nirvanasını yaşıyoruz.

Geçmiş olsun nasıl durumu peki .Tedaviler işe yarıyor mu ?Vaskülit geçmeyen bi hastalık mı kardeşim daha 17 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…