- Konu Sahibi paradise_77
-
Tşk ederim inş sende tez zamanda hayırlı haberler alırsın Allah bebek nasip eder sanada vakti saatini bekliyor herşey cnm inş taktigiklarim boşunadır benimde kaygılarımı atlatırım inş.Ben evliyim ve çocuğum olmuyor uzun zamandir uğraşıyoruz. Bebeğim olsun diye neler verirdim bi bilseniz. Rabbim evladinizi size bağışlasın inşallah. Gelen rizkiyla, mutluluğuyla gelir. Rabbim kolaylığını verir hiç canınızı sıkmayın. Zihniniz böyle kaygılarla meşgul olduğunda aklınıza beni getirin olur mu? Gece gündüz dua ediyorum bi evlâdım olsun diye. Rabbim senden gelene razıyım diyin. Selam ve dua ile..
Neden?Off ya biliyorum yorum bana değil ana cnm sıkıldı sanki alayci durum var gibi
Bilmiyorum arkadaşım ya neden üstümden atamıyorum dalgalı kur gibiyim bazen mutlu oluyorum ama bazende kaygı geri geliyo tekrar gidicem psikiyatriye neden e gelince artık dönüşüm yok biliyorum sanki aa koca kızı var hamile vs yada ben böyle düşünüyorum ana oldu zamanı geri alamayızNeden?
Neden tadini cikarmaya calismiyorsun? Kacinilmazsa neden zevk almiyorsun? Almaya calismiyorsun? Dunyanin sonu mu geldi? Hayat oyle kisaki..bu kadar guzel bir seyi dert ettigin icin kendine kizacaksin. En gec bi kac yil sonra..Bilmiyorum arkadaşım ya neden üstümden atamıyorum dalgalı kur gibiyim bazen mutlu oluyorum ama bazende kaygı geri geliyo tekrar gidicem psikiyatriye neden e gelince artık dönüşüm yok biliyorum sanki aa koca kızı var hamile vs yada ben böyle düşünüyorum ana oldu zamanı geri alamayız
Herkes aynı seyi söylüyor biliyormusun tadını çıkar bu hastalık değil dert değil diyolar doğum yapınca niye böyle düşündüm diyeceksin diyolar Allah böyle nasip etti tabiki karşı değilim rabbimin verdiğineNeden tadini cikarmaya calismiyorsun? Kacinilmazsa neden zevk almiyorsun? Almaya calismiyorsun? Dunyanin sonu mu geldi? Hayat oyle kisaki..bu kadar guzel bir seyi dert ettigin icin kendine kizacaksin. En gec bi kac yil sonra..
Kac ayliksin ama bu kadar psikolojin bozulcaksa niye aldirmiyorsun ya da aldirmadin? O zamanki psikolojin simdikinden daha kotu olur diye mi? Yasini takmissin sen ama senin yasinda ilk cocugunu doguran bile varHerkes aynı seyi söylüyor biliyormusun tadını çıkar bu hastalık değil dert değil diyolar doğum yapınca niye böyle düşündüm diyeceksin diyolar Allah böyle nasip etti tabiki karşı değilim rabbimin verdiğine
Doğru 7 aylık cnm aslında ortada büyütülecek takılacak bişey yok ama işte kendime yapıyorum aldırmadık evet vicdan azabı daha kötü hem eşimde ne zamandır istiyodu bende bi dönem istedim olmadı Allahın nasip ettiğine kiyamadik sonrasında bu kadar kaygı yaşayacağımı tahmin etmezdimKac ayliksin ama bu kadar psikolojin bozulcaksa niye aldirmiyorsun ya da aldirmadin? O zamanki psikolojin simdikinden daha kotu olur diye mi? Yasini takmissin sen ama senin yasinda ilk cocugunu doguran bile var
Hamileliğin başında kötüydüm ben ama sonra doğana kadar iyiydim. Doğumdan sonra çok ağır depresyon yşadım ve hala yaşıyorum.Sendeki gibi derken sendeki kaygı yaşadın cnm anlamadım ben
Yaa ilaç aliyomusun dr a gittinmi cnm evet doğum sonrası depresyon yaşayanlar var psikiyatride bana görüşelim devamli dedi gerekirse doğum sonrada gel dediHamileliğin başında kötüydüm ben ama sonra doğana kadar iyiydim. Doğumdan sonra çok ağır depresyon yşadım ve hala yaşıyorum.
Evet ilaç kullanıyorum az da olsa faydası olduYaa ilaç aliyomusun dr a gittinmi cnm evet doğum sonrası depresyon yaşayanlar var psikiyatride bana görüşelim devamli dedi gerekirse doğum sonrada gel dedi
Anladım bebeğin 3 aylık ti galiba degilmi uykusuzluk vs yasiyorsun dur geceleri yardım ediyormu eşin annen vsEvet ilaç kullanıyorum az da olsa faydası oldu
Hevesin kacmis sadece, kactigi zamanda hamile kalmissin. Saglikli olsun diye dua et sende bu arada psikologa git ciddiyim. Ben son bebegimde benzer seyler yasadim. Deli gibi isterken hamile kalinca bosluga dustum ve 3-4 gun agladim simdi guluyorum o halime. Gebeligimde cok zor gecti gunlerce yataktan kalkamadim 30. Haftadan sonra mesela.. o an dusundugum tek sey vardi bi an once dogurmak..her iste vardir hayir. Suan sorsan deli gibi seviyorum kizimi asigim resmenDoğru 7 aylık cnm aslında ortada büyütülecek takılacak bişey yok ama işte kendime yapıyorum aldırmadık evet vicdan azabı daha kötü hem eşimde ne zamandır istiyodu bende bi dönem istedim olmadı Allahın nasip ettiğine kiyamadik sonrasında bu kadar kaygı yaşayacağımı tahmin etmezdim
Evet 3 aylık, yani emzirdiğim için çok bi yardım olmuyor ama alt açma, banyo gibi şeylerde yardımı oluyor eşimin. İlk zamanlar kötüydü durum ama şimdi yavaş yavaş bir düzeni oturdu. Tabi bir günü bir gününü tutmasa da eskisi gibi kötü değil.Anladım bebeğin 3 aylık ti galiba degilmi uykusuzluk vs yasiyorsun dur geceleri yardım ediyormu eşin annen vs
Anladım cnm çok şükür hamileliğimde başından beri bulantı bile olmadı güzel gidiyor işte psikolojiye düzeltsem yoluna gircek herşey herkes dogunca güleceksin bu düşüncelerine diyor inş öyle olur istiyorum bebek eşyaları vs her yerden yağıyor kısmeti bebek olcak inş atlatırım cnm dua et nolurHevesin kacmis sadece, kactigi zamanda hamile kalmissin. Saglikli olsun diye dua et sende bu arada psikologa git ciddiyim. Ben son bebegimde benzer seyler yasadim. Deli gibi isterken hamile kalinca bosluga dustum ve 3-4 gun agladim simdi guluyorum o halime. Gebeligimde cok zor gecti gunlerce yataktan kalkamadim 30. Haftadan sonra mesela.. o an dusundugum tek sey vardi bi an once dogurmak..her iste vardir hayir. Suan sorsan deli gibi seviyorum kizimi asigim resmenIyikide dogurmusum ne kadar agrilar ceksemde.. ciddi olarak birine ihtiyac duysam giderdim psikologa neden olmasin?
Yani bilmiyorum aslinda ama ablamda cok bakti bana kücük anne diyorum bazen :))Anladım cnm peki annen ara verdiğinde bebekle zorlandımı bakımı gece vs
Anladım dahada düzene girer inş. Kayınvaliden vs. Aynı şehirdemı gerçi kendi annen gibi olmaz ama gurbette olmak zor evet normalde çalışıyormusun ev hanimimisinEvet 3 aylık, yani emzirdiğim için çok bi yardım olmuyor ama alt açma, banyo gibi şeylerde yardımı oluyor eşimin. İlk zamanlar kötüydü durum ama şimdi yavaş yavaş bir düzeni oturdu. Tabi bir günü bir gününü tutmasa da eskisi gibi kötü değil.
Ailem başka şehirde maalesef.
Arkadas soylemis kizin annesi gibi sahiplenecek bizler kadar yipranmicaksin bence.. benim ucude kucukler laftan amlamiyolar daha mesela.. ilk cocugum erkek isterdim kiz olsun daha guzel oynatir kiz cocuklari.. erkekler daha vahsi oluyor:)) hayirlisi olsun bisey kalmamis doguma gebelikte guzel geciyomus sukurAnladım cnm çok şükür hamileliğimde başından beri bulantı bile olmadı güzel gidiyor işte psikolojiye düzeltsem yoluna gircek herşey herkes dogunca güleceksin bu düşüncelerine diyor inş öyle olur istiyorum bebek eşyaları vs her yerden yağıyor kısmeti bebek olcak inş atlatırım cnm dua et nolur
Çalışıyorum yakında başlayacağım. Kayınvalidem var ama onlar da uzak.Anladım dahada düzene girer inş. Kayınvaliden vs. Aynı şehirdemı gerçi kendi annen gibi olmaz ama gurbette olmak zor evet normalde çalışıyormusun ev hanimimisin
Evet cnm çok şükür dedimya boşuna takıyorum bende farkındayım ama elimde olmuyo bazen eşim annem yanımda destekler 4 ay evde olcam zaten iş başı yapınca süt izni vs biraz eşim biraz annem bakar eşim gündüzleri bazen evde olcak çünkü sanada Allah kolaylık verir cnm büyürler sağlıkla insArkadas soylemis kizin annesi gibi sahiplenecek bizler kadar yipranmicaksin bence.. benim ucude kucukler laftan amlamiyolar daha mesela.. ilk cocugum erkek isterdim kiz olsun daha guzel oynatir kiz cocuklari.. erkekler daha vahsi oluyor:)) hayirlisi olsun bisey kalmamis doguma gebelikte guzel geciyomus sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?