Merhabalar kızlar
17 yaşındayım ve göğüslerimi büyütmek istiyorum göğüs altım 70 üstüm 78 südyen bedenim bile yok bedensizlerden giyiyorum ve bu durum artık canımı çok sıkıyorbana kesin bi yöntem tavsiye edebilir misiniz??
şerbetçi otu kremin faydasını gördün müCanım hemen hemen aynı yaştayız, aramızda bir yaş var Ben de yeni konu açtım göğüs büyütme günlüğü diye Başlayalı bir hafta olmadı ama her akşam şerbetci otu kremi hazırladım onu sürüyorum Birde ada çayı veya rezeneye başlayacağım Hormon değerlerine vitamin mineral değerlerine falan baktın mı
Endişelenme bu arada 21-23 yaşına kadar yolumuz var, destek versek yeter Masaj çok önemli diyorlar ama ona da ben eriniyorum
şerbetçi otu kremin faydasını gördün mü
Kremi sürdükten sonra südyen yerine yarım aklet giyiyorum bu akşam ilk kez denedim biraz kaşınır gibi bişey oldu şimdi normal birşey yokDaha kullanali 1 hafta olacak yarın, şimdilik bir şey söylemek için erken canım
Canım hemen hemen aynı yaştayız, aramızda bir yaş var Ben de yeni konu açtım göğüs büyütme günlüğü diye Başlayalı bir hafta olmadı ama her akşam şerbetci otu kremi hazırladım onu sürüyorum Birde ada çayı veya rezeneye başlayacağım Hormon değerlerine vitamin mineral değerlerine falan baktın mı
Endişelenme bu arada 21-23 yaşına kadar yolumuz var, destek versek yeter Masaj çok önemli diyorlar ama ona da ben eriniyorum[/QU
Evet eriniyorum bende masaja şerbetçi kremi de temizliği kolay değil ve kokuyomuş diye biliyorum ona da erinirim ben ki of of napsakk ??
Hormon değerlerimi bilmiyorum bi sorun olduğu kesin adet düzensizliklerim falan da var zaten normal değildir değerlerim
.Bu arada çok merak ettim nerelisin özel değilse ??
İşe yaramadı sanırım bu gerçi 1 günde faydası görülmez heraldeBu arada çok merak ettim nerelisin özel değilse ??
E yani bi günde de etkisini göremezsin rahat 2 hafta yapmalısın düzenli nerelisin diye tıp öğrencisine sorcaktım da becerememişim :/İşe yaramadı sanırım bu gerçi 1 günde faydası görülmez heralde
Ya inşallah etkisini görürüz psikolojik olarak büyüdü gibi geliyor ama aynı halbuki resmini çekip ilerde farkı anlarım ancaE
E yani bi günde de etkisini göremezsin rahat 2 hafta yapmalısın düzenli nerelisin diye tıp öğrencisine sorcaktım da becerememişim :/
Ya inşallah etkisini görürüz psikolojik olarak büyüdü gibi geliyor ama aynı halbuki resmini çekip ilerde farkı anlarım anca
merhaba,Merhabalar kızlar
17 yaşındayım ve göğüslerimi büyütmek istiyorum göğüs altım 70 üstüm 78 südyen bedenim bile yok bedensizlerden giyiyorum ve bu durum artık canımı çok sıkıyorbana kesin bi yöntem tavsiye edebilir misiniz??
Sizin yasinizda cok iyi gelen bir krem biliyorum soyleyeyim konu sahibesi ozelden yazarim gelirseniz bir ses edinMerhabalar kızlar
O yağ tüyleri besliyor diye duymuştum ben bende 17 yaşındayımcanım aynı yastayiz benim de olculerim seninkiyle aynıydı taa ki corekotu yagiyla masaja baslayana kadar suan alt 76 ust 81 ve dolgunluk var maşallah ayriyetten egzersiz de yaptım ama masajın cook faydası var