- 26 Temmuz 2008
- 108
- 0
-
- Konu Sahibi princess.17
bnde 15 ime yni girdim kendimi küçük görüorm ama makyaj yapıorm.(abartmadan tabii) bu yaşta bakımlı olmaya başlamak lazım ama bn sürekli besleyci özelliği olan kolay formüllü ürünleri kullanıorm bu yşta makyaj yapıcam die cildimi bozamam vallabnce göz kalemi ve rimele makyaj bile denemez
kızlar benim yasım 17-18 arası bişey buqun makyajımda sadece qozlerıme sıyah kalem oda alt kırpık dıplerıne kalem cektım bıde rımel surdum ıste arkadasımın babası dalqasına mı cıddı mı bılmıyorum ama mutlaka cıddıyet payıda olmalıdır dedi ki arkadasıma arkadasının doqum gunu mu yoo baba onun doqal quzellıqı dedı arkadasım babası da dedı ki o ne makyaj ne bılım bı kalem bı rımel sızce yasıma uyqun deqıl m deqılse nasıl makyaj yapmalıyım bana fıkır verır mısınız ne amacla olursa olsun oyle demesı ıcıme oturdu babasının ysıma qore nasıl makyaj yapabılırım ne yapmalıyım :çok üzgünüm:
prensesim allık sürmeyi ne kadar beceremesem de makyaj yapmaya taa ilkokulda rensiz rimel sürerek başladım sonra dudak nemlendirici falan derken şimdi fondotensiz çıkmaz oldum bu iyi mi değil tabi ama bakımlı ve güzel olmak olmamaktan iyidir :) 2 ay sonra benim 17 bitiyo 18e giriyoruuummm wooooooooo!!!!!!!!!!!!!!