- Konu Sahibi fancynancy
-
Canım o tulumda yan tarafında renk açılması gibi bir şey var o yüzden o kadar uygun fiyata koydum istersen fotolarım.
Ama 64 ve 65 te hiç bir sorun yok, için rahat olsun.
Canım bana numralarını ya da resimlerini atıver sana zahmet, hemencik cevapliyim :)
32,37,73 bide 90..mango olan tunikmi ki? 81de de birazcik aklim kaldi gibi sanki
Mango bağlamalı olan tunik değil tatlım, kolsuz t-shirtün biraz daha uzunu.
evet o elbisye takıldın sen :)) ben onu sana özel ayırıyorum, sen kendi elbiselerine bir bak, beğendiklerine bir bak. sonra yine konuşuruz :)
babetler çok iyi durumda onu da belirteyim bebeğim:)))
Canım o tulumda yan tarafında renk açılması gibi bir şey var o yüzden o kadar uygun fiyata koydum istersen fotolarım.
Ama 64 ve 65 te hiç bir sorun yok, için rahat olsun.
tuuh mango olmadii..o elbiseyi de giydiriverseydin manken ablaya hemen karar verirdim hayal edemiyorumkii..bu arada sana mail.attim
Var tabi, ptt ile gönderebilirim istersen canım.
Var tabi, ptt ile gönderebilirim istersen canım.
Özel mesaj kutunuz dolmuş :)
Canım belleri 40. Fotoda burada; :) Kenarda hafif bir beyazlık var, sorunu o.
Tamam 64 ve 65 i istiyorum canim 83 ten Vazgeçtim ama onun yerinede 81 dekini alayim barionun bedeni neydi ve bi hasar varmi elbise de.birde bu ucunu bana ayirirmisin aksam ödemeyi konusuruz olur mu
Ha simdi farkettim 81 e L beden ve hic giyilmesi demissin.tamam canim 64-65-81 bu ucunu ayir bana aksam konusuruz oke
ok tatlım ayırıyorum :)
Mrb canim ben geldim oralardamisin
Şimdi bradayım tatlım :)
Bel olcum 84 sende elbiselerin olculerine 40 demissin yani arka on toplam 80 e dört cm dar ama olsun yaza kadar biraz zayiflasam olur herhaldeneşe canim ben ozelden msj yazamiyorum daha nasil haberlesecez.bide ödemeyi nazil yapcam nasil oluyor bu isler
5 dk. sonra özeline yazacağım canım :))
[table="width: 500", class: full_grid, align: center]
112-[ATTACH=CONFIG]952501[/ATTACH][/QUOTE]
[quote="fancynancy, post: 33875969"]
19- LCW marka, S beden, çok az kullanıldı. 10TL
Eki Görüntüle 950986 Eki Görüntüle 950987
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?