17. Sayfadan İtibaren Neler var Neler :)

32,37,73 bide 90..mango olan tunikmi ki? 81de de birazcik aklim kaldi gibi sanki

Mango bağlamalı olan tunik değil tatlım, kolsuz t-shirtün biraz daha uzunu.
evet o elbisye takıldın sen :)) ben onu sana özel ayırıyorum, sen kendi elbiselerine bir bak, beğendiklerine bir bak. sonra yine konuşuruz :)
babetler çok iyi durumda onu da belirteyim bebeğim:)))

tuuh mango olmadii..o elbiseyi de giydiriverseydin manken ablaya hemen karar verirdim hayal edemiyorumkii..bu arada sana mail.attim

Tamam 64 ve 65 i istiyorum canim 83 ten Vazgeçtim ama onun yerinede 81 dekini alayim bari onun bedeni neydi ve bi hasar varmi elbise de.birde bu ucunu bana ayirirmisin aksam ödemeyi konusuruz olur mu

Ha simdi farkettim 81 e L beden ve hic giyilmesi demissin.tamam canim 64-65-81 bu ucunu ayir bana aksam konusuruz oke

Şimdi bradayım tatlım :)

Bel olcum 84 sende elbiselerin olculerine 40 demissin yani arka on toplam 80 e dört cm dar ama olsun yaza kadar biraz zayiflasam olur herhalde neşe canim ben ozelden msj yazamiyorum daha nasil haberlesecez.bide ödemeyi nazil yapcam nasil oluyor bu isler

Son düzenleme:

5 dk. sonra özeline yazacağım canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…