KOÇ BURCU;Dolunay sizin 4.evinizde gerçekleşecek maalesef bir uğradım gidiyorum edası yok

BOĞA BURCU;Dolunay sizin iletişim alanında etkisi altına alacak gibi..İkili ilişkiler havada hafiften pişmanlık kokusu var..Değişir mi hiççç sanmıyorum..Görüyorsunuzzz

İKİZLER BURCU;Dolunay maddi konularda size sınava tabi tutacak bir enerji de. Geçmişin pişmanlığı bugünü kurtarmaz..Kamu spotunu da koyalım

YENGEÇ BURCU:Tutmayın küçük enişteyi

ASLAN BURCU;Geldik bize..sağlık,ev aile konuları açısından bir sınav vereceğiz bu hafta..iyi tarafı kısa vade de çözüm yolları bulabiliriz.Kapanış seromonisi olacak gibi.Ama erkenden asmayalım bayrakları.Unutmayalım ki #karma sonunda herkesin peşinden gelir.Hırslarınızın gölgesinde kalmamaya bakın,Boğa Akrep aksındaki geçiş #aslanburcunu eski gücüne taşıma enerjisinde adaletli olun!odaklanın. İntikam almaya gerek yok. Sadece arkana yaslan ve bekle. Seni incitenler sonunda kendilerini mahvedecekler ve eğer şanslıysanız, Tanrı görmemize izin verecek

BAŞAK BURCU;Arkadaşlar,çocuklar,flörtöz durumlar kendinizin yaratıcı yönünüzün biraz zorlandığı bir dolunay ile başlıyorsunuz haftaya..Grup içi yapılan çalışmalarda ekstra dikkat,tamam dediğiniz şey eksik bir şekilde ortaya dökülebilir.Vicdan muhasebesi ile dolu bir zaman aralığı geçirmek istemiyorsan dinle tek taraflı değil tabiki ve yapman gereken işleri,projeleri..her ne ise detaylandır,takip et ve sonuca ulaştır.Aslında koçluk yapabilirsiniz yalnızca bilmeniz gereken şey oyuncuların kim olduğu

TERAZİ BURCU;2022 yılına ait reel kararlar alabileceğiniz bir dolunay enerjisi hakim olsa da eyleme geçme işlerinde o kadar da acele etmeyin bence,malum Retro rüzgarları fırtına şeklinde tepemizden tozu dumana katarak geçiyor.Bazı durumlar karşısında ACABA deme enerjimiz yüksek gibi,Siz birçok kişi ile yüzleşeceksiniz bu dolunayda perde arkasındaki çok şey ortaya dökülecek hazırlıklı olun,İki insan çeşidi vardır..biri karanlıkta uyanık,diğeri ise aydınlıkta uykuda..hangisisin bakalım bu #dolunay da..1,5 yıllık döngü sizlerin hayatında merak uyandırıcı keşifler,bilinmez konulara karşı ilginizi arttırabilir bir çeşit karma temizliği de bu dönemde gerçekleştirebilirsiniz.Maddi konularda da ortak bağlantıları kaçırmamaya bakın.
AKREP BURCU;Bu dolunay da akademik konular,yolculuk,iletişim,yazışma gibi bir çok konuda etki alacaksınız manipülasyonlara dikkat,kimsenin sizi nazik bir şekilde yönledirmesine pek de inanmayın

YAY BURCU; Bu dolunay da maddi konularda krizleri aşmak için oldukça EFOR sarfedecek gibisiniz..Belki de odaklanmanız gereken farklı alanlar var, Değişim bazen şart bunu en iyi anlayan burç da siz olduğunuza göre..lakin ben kelimesi ağzınızdan çıkarken ölçülü olsun lütfen.Tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır malumunuz..2020 yılından beri gelen bir çok konu boğa-akrep aksında olduğu süre içerisinde sizlerin hayatında bir tamamlanma yaşatacak,Derslerini alan sırasını başkasına savsın diyelim

OĞLAK BURCU;İkili ilişkiler,kariyer konuları sizlerin gündeminde olacak dolunay boyunca..Rekabet içeren durumlardan uzak durun lütfen,kariyer,iş,ikili iletişim,eş,sevgili..tüm koşulları iyi dengeleyin..Özellikle de hep başkaları için yaşadığın bir hayatınız varsa,ilk uyarım size

KOVA BURCU; Sağlık konularında özellikle dikkat, kariyer ve bazı gizli kalmış konuların gün yüzüne çıkması adına bir haftaya başlıyoruz, kimine göre olumlu kimine göre olumsuz koşullarla kova burçları bu dolunayda yüzleşebilirler. Mükemmeliyetçi tarafınız oldukça baskın..ilk öneri enerjini kime ne için harcadığınıza dikkat edin.Birilerini yargılarken yaptığınız performansı..kendi sözlerinizle size karşı yapılması pek hoşunuza gitmeyecek gibi görünüyor.Sözün özü gerçek arkadaşı,dostuyu,sevgiyi bulmanızı diliyorum.1,5 yıllık döngü Yolunuzu yazın,çizin rotanızı oluşturun.. yolculuklar bu yıl gündeminizin başını çeker.
BALIK BURCU; Gruplar,arkadaşlar,çocuk,sahne birçok konuda kriz yönetirken kendinizi anlık geçişlerde bulabilirsiniz..Aceleci olmayın,adım adım ilerleyin,keskin cümleler kullanmak,,gider yapmak bu hafta ve sonraki hafta pek tutmaz gibi.Kimse için bu kadar dengeyi bozmayın..Bir konuda ortaya çıkmak,üretmek,geliştirmek,bugüne kadar neyi ne kadar ifade ettiğinizin derdine düşmeden yeniden bir başlangıç yaparak ortaya çıkmak 1,5 yıllık bu döngü içinde yaşanabilecek konuların sadece bir kaçı..Karmik bağlantılar belki eşler…bu süre zarfında çok şey değişecek hayatınızda..unutmayın yalan doğrudan karanlık aydınlıktan kaçar..
zodyagıntılsımıtarot