Harikasın tebrik ediyorum gerçekten yüzün falan ne kadar farketmis çok guzel bir kız olmuşsun maşallah
Çok teşekkür ederim kesinlikle ilham olsun çünkü insanın bazen modu düşüyorÇok güzel naif olmuşsunuz tebrik ederim bizlerede ilham olsun
Benim gerçekten kemiklerim ağır demekkiYaaaaa çok güzel 80 kiloyla bile ne kadar ince duruyorsun
Ya bu yaşta ben çabucak yoruluyordum merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyordum. Gerçekten en önemlisi sağlık kilolu devam etseydim ileride kiloya bağlı daha ciddi problemler illaki çıkacaktıazmini ve başarını tebrik ederim kiloluyken de çok güzelmişsin ama şuan sağlığın için harika bir noktadasın
Koala mıçok güzel bir yüzün var maşallah iyice güzelleşmişsin tebrik ederim benimde kilom 64 hedefim 55 ama yapamıyorum boğazımı tutamıyorum koala gibi yapışıyorum her şeye
Aslında 75 te dursam sanki yeter gibi geliyor bana da bazen. Bi düşüp o kiloya geleyim eğer yüzüm gitmeye başlarsa yada göz altlarım falan çıkarsa dururum diyorum kendime. Ama bende yanak maşallah kocaman gitse ne kadar gidecek. Keşke biraz daha küçülse diye geçirdiğim bile oluyo içimdenÇok guzelmissin zaten ama coook daha güzel olmuşsun yüzünde ne güzel maşallah çenen yüz hatların ortaya çıkmış çok yakışmış bencede 70 altı düşme bu seferde yüzünün ışıltısı bu gerginliği gitmesin biraz daha ver zaten boyun uzun yeterli olur tebrik ederim maşallah sana ve azmine
Amiiinnnnne güzel zayiflamissinizcok da saglikli dikkatli bir rejim yapiyorsunuz tebrikler. darisi ben ve benim gibilerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?