• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 haftalık hamileyim kilo alamıyorum :(

birde dktorum erkek dedi. bebeğim 17 haftalık şuan. kesin belli midir cinsiyeti

benim doktorum 11. haftada erkek gibi çıkıntısı yüksek demişti ve 13. haftada netleştirdi. Eğer kordon vs gibi hatalar yoksa cinsiyeti erkekdir. Hayırlı evlat olsun inş.

Fazla endişe etme derim sakındığın göze çöp batar der

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bişey söyleyeblir miyim. face linkimi atsam ekleseniz. orda özel olarak paylaştm çocuğumun iki tane videosu var. en son gttiğimdeki kontrolde doktorum cd ye çekmşti. sağlıkçısınız diye diyorum. izleseniz bi baksanız. çok mu saçma olur acaba .s

birde dktorum erkek dedi. bebeğim 17 haftalık şuan. kesin belli midir cinsiyeti

Benimde 18. Haftada kesinleşti genel olarak kesindir bu sonçlar nindenir aksi yaşanır zaten 5 aylikken ayrıntılı ıltrasyona giriceksin ozman daha net belli olur ama genelde bu haftalarda sonçlar doğrudur.

bişey söyleyeblir miyim. face linkimi atsam ekleseniz. orda özel olarak paylaştm çocuğumun iki tane videosu var. en son gttiğimdeki kontrolde doktorum cd ye çekmşti. sağlıkçısınız diye diyorum. izleseniz bi baksanız. çok mu saçma olur acaba .s

Özelden at linki bana ama beeğinin videosunj neden koydn valla nazarlıcan kendini sen

Back