- 24 Mart 2019
- 109
- 13
- 13
- Konu Sahibi Ayca parlak
-
Evet işte şişlik var gibi elim hep karnıma gidiyo . Gebelik olsa idrar da 4 aylık çıkardı demi ya4 ay önce yaşadığın ilişkinin bebeği de 4 aylık olurdu canım, korkma değilsin.
Tabi ki kız ne bu gizli şeker miEvet işte şişlik var gibi elim hep karnıma gidiyo . Gebelik olsa idrar da 4 aylık çıkardı demi ya
2. Adetim normale göre kısa sürdü ilk gün çok az gelmişti ama 2. Gün baya ped doldurmuştu zaten 3 gün sürmüştüEvet işte şişlik var gibi elim hep karnıma gidiyo . Gebelik olsa idrar da 4 aylık çıkardı demi ya
Of bilmiyorum yaTabi ki kız ne bu gizli şeker mi
Çok teşekkürler cevap içinTabi ki kız ne bu gizli şeker mi
Çok şüpheleniyosan bi kan ver derim hamilelikte üstüne görme olabiliyor ama her ay olabileceğini sanmıyorum, bence başka bir probleminiz olabilir bayılma falan normal değilOf bilmiyorum yakarnımın içi hareketli ve aşırı yoruluyorum çabukça. Adetim de gecikti . Hamileyken adet olanlarda oluyormuş ama idrar da da negatifti
Kan olmaz ya kayıtlara geçtiği için malesef :/ evet o bayılmaya çok şaşırmıştım . İlk defa olmuştı. Üstüne görme de 4 kere olmaz diye düşünüyorum ve hep adet günlerim de. Pff bilmiyorum yarın sabah bir daha idrar testi yapcam . İnş adet olurumÇok şüpheleniyosan bi kan ver derim hamilelikte üstüne görme olabiliyor ama her ay olabileceğini sanmıyorum, bence başka bir probleminiz olabilir bayılma falan normal değil
Öyle mi diyosun :/ inş öyledir ya 4 aylık olsa ne yaparım ben ya . Çok acayip zorBence sen kafana taktığın için psikolojik yaşıyosun 4 ay önceki ilişkiden hamile kalsaydın idrarda görürdün karnının şişkin ve hareketli olmasıda gazdandır bacım
Zaten 4 aylık hamile bi karın içe çekilmez sert olur demi .ama ben içime çekebiliyorum bastırabiliyorum sert değil şişirince sertBence sen kafana taktığın için psikolojik yaşıyosun 4 ay önceki ilişkiden hamile kalsaydın idrarda görürdün karnının şişkin ve hareketli olmasıda gazdandır bacım
Zaten 4 aylık hamile bi karın içe çekilmez sert olur demi .ama ben içime çekebiliyorum bastırabiliyorum sert değil şişirince sert
Olursun kasma kendiniKan olmaz ya kayıtlara geçtiği için malesef :/ evet o bayılmaya çok şaşırmıştım . İlk defa olmuştı. Üstüne görme de 4 kere olmaz diye düşünüyorum ve hep adet günlerim de. Pff bilmiyorum yarın sabah bir daha idrar testi yapcam . İnş adet olurum
Yaptım dedim ya sabah yaptım negatif çıktı ama içim rahat etmedi önlü adet olmadımNeden test alip yapmıyorsunuz yada kan verip baktirmiyorsunuz...
Umarım öyledir teşekkürler biraz rahatladım saydndeTabi sert olur. Şişirince kaslar sertleştiği için zaten herkes sert hisseder takman gereken bi durum yok ortada
Umarım öyledir teşekkürler biraz rahatladım saydnde
Kan testi daha kesin olur...Yaptım dedim ya sabah yaptım negatif çıktı ama içim rahat etmedi önlü adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?