17 haftalik bebegi hissetmek

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
Arkadaslarim

bebegim 17 haftalik oldu.. hissetmedim hic..hissetmek imkansizmi , ilk gebeligim. kelebek gibi hissedenler falan diyorlar bende hic bir sey yok yyaaa..elim karnimda cok..bisi kacirmayim diye..

canım herkeste aynı olmuyo.. ben yanlış hatırlamıyosam 19.haftada falan hissetmiştim.... senin de yakındır merak etme.... daha erken hissedenler de vardı bizim topikte.... daha çok sırtüstü uzanırken anlaşılıyo.... su içip tatlı yiyip uzanırsan daha belli olur....

canım herkeste aynı olmuyo.. ben yanlış hatırlamıyosam 19.haftada falan hissetmiştim.... senin de yakındır merak etme.... daha erken hissedenler de vardı bizim topikte.... daha çok sırtüstü uzanırken anlaşılıyo.... su içip tatlı yiyip uzanırsan daha belli olur....

cikolata yiyorum onun yüzünden hic canim istemdigi halde..ama ben yüzüstü uzaniyordum yada yan.. bide sirtüstü deneyim..
ya walla itiraf edeyimm hayatta en cok o duyguyu merak ediyorum, bebegin hareket ettigindeki verdigi hissi..yani en cok merak ettiklerimdenn..bunun icin cok heyecanliyim..
biraz daha sabir diyosun yani :(

evet ben de senin gibiydim.... nasıl bişi acaba diye.... elim karnımda gezerdim... :49: çok çabuk büyüyolar biliyo musun.... zaman ilerledikçe kıpırdamaları tekmeleri farklı farklı oluyo.... hele son aya gel, hayret edersin :1: tarifi imkansız bişi.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet ben de senin gibiydim.... nasıl bişi acaba diye.... elim karnımda gezerdim... :49: çok çabuk büyüyolar biliyo musun.... zaman ilerledikçe kıpırdamaları tekmeleri farklı farklı oluyo.... hele son aya gel, hayret edersin :1: tarifi imkansız bişi.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayy amin canim insallahhh..benzersiz bir duygu olduguna eminim..cok heyecanliyim bunun icinn..:):)

her bebekte farkli oluyor canim ilkkizimi ben 15 16 haftada hissetmistim ikinciyi daha gec hissetiim cok yakindir hazirlikli ol :3:

Bende iki hafta öncesine kadar senin gibiydim canım.19.haftada içeriden biri resmen karnımı itekledi:)) Harika bir duygu.Sabret çok az kalmış ve o anı kaçırmazsın merak etme çok farklı birşey biri seni dürtüyor gibi :1:

bu benim ikinci gebeliğim:49: kızımda tam 20.haftaya girdiğim sabah yatarken hissettim:emir_bebek: gaz dedim ama olağanüstü bi duyguydu:64: ama dışardan hissetmesi için eşimin 24. haftayı beklemesi gerekti. :90:şimdi 17 haftalığız 15. haftamdan beri oğlumu hissediyorum:nazar: doktorum normal olduğunu 2. gebelikte erken hissedeceğimi söyledi :68:ama inanın geç hissedilmesi bence daha iyi çünkü ne hissettiğinizi anlıyorsunuz ben resmen pırpırları hissediyorum :1:büyüdükçe hareketler dehşet oluyor hele 30. haftadan sonra koltukta yarı uzanırdım yaz olurdu karın yarı açık zaten kızımın dönüşlerini hareketlerini korkarak izlerdim:37: keyfini çıkarın yakında sağa dönüp yattığınızda oraya dönme sola dön yat diye vurcak devamlı siz de ona göre yatcaksınız.:49:

5 yıl sonunda bebek sahibi olmuş biri olarak hamileliğim boyunca hep elim karnımda gezdim, karnım açık elim göbeğimde :1: her dokunuşun her hareketin tadını çıkardım, ola ki hareket eder de kaçırmayayım diye. Ben çok erken hissettim 10 - 12 haftalıktı falan sanırım, bağırsak hareketleridir dediler ama dr un yanında ultrasonda da kesinleştirdik bunu :46: şimdi 34 haftalığız sonlara yaklaştık içimde dönüşünü, iteklemelerini, sesime cevap vermesini izliyorum kızımın... aşk yaşıyoruz resmen :71: rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu

5 yıl sonunda bebek sahibi olmuş biri olarak hamileliğim boyunca hep elim karnımda gezdim, karnım açık elim göbeğimde :1: her dokunuşun her hareketin tadını çıkardım, ola ki hareket eder de kaçırmayayım diye. Ben çok erken hissettim 10 - 12 haftalıktı falan sanırım, bağırsak hareketleridir dediler ama dr un yanında ultrasonda da kesinleştirdik bunu :46: şimdi 34 haftalığız sonlara yaklaştık içimde dönüşünü, iteklemelerini, sesime cevap vermesini izliyorum kızımın... aşk yaşıyoruz resmen :71: rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu

benim abimin eside ilk gebeligini yasiyor su an. oda cok erken hisstmeye basladi..cok ilginc ilk gebelik aslinda..ben o kadar kulagimi veriyorum sessizlik yaratiyorum cikolata yiyorum , iste uzaniyorum elim karnimda ugrasiyorum olmuyo:(
siz ne guzel iletisim saglamissiniz.. ben hala konusamiyorum bebegimle kendimi garip hissediyorum..bi tik gelse yaparim belki ..ben hala orda bir canli olduguna inanamiyorum.. ultrasaonda hayatimin sokunu yasamistim.. ya kipir kipir eli kolu bacagi atliyo zipliyo.. bu tv de bisi degil benim karnimda benim cocugum..inanasim gelmiyo walla.. daha neler yasayacagizz yaaa..ben hala inanamiyorum..ama cok ozel bir duygu kendimi cok iyi hissediyorum gercek kadin oldum sanki ..Allah hak eden her kadina nasip etsin insallah.....

bu benim ikinci gebeliğim:49: kızımda tam 20.haftaya girdiğim sabah yatarken hissettim:emir_bebek: gaz dedim ama olağanüstü bi duyguydu:64: ama dışardan hissetmesi için eşimin 24. haftayı beklemesi gerekti. :90:şimdi 17 haftalığız 15. haftamdan beri oğlumu hissediyorum:nazar: doktorum normal olduğunu 2. gebelikte erken hissedeceğimi söyledi :68:ama inanın geç hissedilmesi bence daha iyi çünkü ne hissettiğinizi anlıyorsunuz ben resmen pırpırları hissediyorum :1:büyüdükçe hareketler dehşet oluyor hele 30. haftadan sonra koltukta yarı uzanırdım yaz olurdu karın yarı açık zaten kızımın dönüşlerini hareketlerini korkarak izlerdim:37: keyfini çıkarın yakında sağa dönüp yattığınızda oraya dönme sola dön yat diye vurcak devamlı siz de ona göre yatcaksınız.:49:

evet bende öyle okudum internette ikinci gebelikte erken hissedilirmis ama ne alaka demekten kendimi alamiyorum :))nasil hissediyorsunuz kiskaniyorum walla:)) göbisimde kocaman oldu ..sanki koca bebek var orda. halbuki ben daha kilo almadim bile ..

internette bi video izlemistim kadin hamile acmis göbegini son haftalari heralde.. ya cocuk resmen karnini yirtmaya calisiyo gibi.o kadar belliki hareketlet. fake sandim ama gercek diyolar inamamadim.. Allahim yaaa...

bende bisiler hissedeyim artik ama :(:(

su anda bende 17 haftaligim..sizin gibi..

evet bende öyle okudum internette ikinci gebelikte erken hissedilirmis ama ne alaka demekten kendimi alamiyorum :))nasil hissediyorsunuz kiskaniyorum walla:)) göbisimde kocaman oldu ..sanki koca bebek var orda. halbuki ben daha kilo almadim bile ..

internette bi video izlemistim kadin hamile acmis göbegini son haftalari heralde.. ya cocuk resmen karnini yirtmaya calisiyo gibi.o kadar belliki hareketlet. fake sandim ama gercek diyolar inamamadim.. Allahim yaaa...

bende bisiler hissedeyim artik ama :(:(

su anda bende 17 haftaligim..sizin gibi..
:1::1::1: o videolar varya gerçek olacak gerçek!:60::60::60: ondan sonra kesin şimdi yırtılacam diyeceksiniz:9::9::9: benim ilkim şimdi 9,5 aylık ilk doğumumla aramda çok süre yok onun da etkisi olabilir ama ikinci hamilelikle anne artık işi öğreniyo ondan da olabilir:9: merak etme arkadaşım şimdi duysan hani bilinçli hareketler değil boşver derim. gerçi ilk hamileliğimde ben de heyecanlıydım:18: ne zaman hissedecem yoksa çocuğum karnımda öldü mü ne korkular:59:. ilerdeki tekmeler daha bilinçli ve daha güzel onları hissetmek daha tatlıdır:emir_bebek:. tecrübeyle sabittir. bir de tek sizin sesinize değil çevrenin sesine de cevap verecek hınzır. bir arkadaşım bebeğini eğlemek için pet şişeyi masaya vuruyordu bizimki rahatsız mı oldu ne bi oynadı 6 aylığım herkes kalın gömleğimden gördü rezil etti beni kızım:17:ayrıca ben de ilk gebeliğimde 9. haftamda bir kez karnımın seyirdiğini hissettim ama ne seyirme karnım oynadı sandım sonra 20. haftaya kadar bi şey yok:49:. ama 20. haftadaki bi tekme (şimdi o anı anımsadım da gülümsedim birden:17:) harika bi duygu. çok uzun anlattım ama acele etmeyin sonra yeter artık diceksiniz. biz eşimle oturur seyrederdik bi de utanmadan. :37:sonraları sıklaşınca ben de korkmuştum çok hareket ediyor acaba kızım içerde göbek kordonuna dolandı da ondan mı çırpınıyor diye:90: işte ikinci de relaks oluyorsunuz:68: şimdikim oğlan ama çok tembel diyebilirim bu zamanlarda hareketler çok sık hissedilmiyor günlük telaşta unutulup gidiyor. ben de hiç kilo almadım kızımda duba gibiydim hayırlı ve sağlıklı hamilelik dilerim:nazar:. tekrar okuyunca gördüm de de kırk yıllık hamileymişim gibi yazmışım

Son düzenleme:
benim abimin eside ilk gebeligini yasiyor su an. oda cok erken hisstmeye basladi..cok ilginc ilk gebelik aslinda..ben o kadar kulagimi veriyorum sessizlik yaratiyorum cikolata yiyorum , iste uzaniyorum elim karnimda ugrasiyorum olmuyo:(
siz ne guzel iletisim saglamissiniz.. ben hala konusamiyorum bebegimle kendimi garip hissediyorum..bi tik gelse yaparim belki ..ben hala orda bir canli olduguna inanamiyorum.. ultrasaonda hayatimin sokunu yasamistim.. ya kipir kipir eli kolu bacagi atliyo zipliyo.. bu tv de bisi degil benim karnimda benim cocugum..inanasim gelmiyo walla.. daha neler yasayacagizz yaaa..ben hala inanamiyorum..ama cok ozel bir duygu kendimi cok iyi hissediyorum gercek kadin oldum sanki ..Allah hak eden her kadina nasip etsin insallah.....

ilk başlarda çok normal aslında, o kadar minik ki hissetmemen ve inanamaman çok doğal. Ben hamileliğimin ilk haftalarında tuvalete gittiğimde bebek düşer falan diye hep klozete bakıyordum :90: o kadar saçmalamıştım. Sonra inanıyorsun hissettikçe, ikna oluyorsun hareketleriyle ve sonra seviyorsun seviyorsun seviyorsun :16:

benim de 17 hafta bitti arkadaslar, bazen çok hafif bir kıpırdanma hissediyor gibi oluyorum ama emin olamıyorum ilk hamileliğim daha.. ama sabırsızlanıyorummmm :66:

Back
X