- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
Kızlar bulantım bı türlü bitmiyor günde 3-4 defa ne var ne yoksa çıkartıyorum normal mi? Cevremdekiler şimdiye bitmesi gerekiyordu diyorlar ama bende bı terslik mi var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prillam icmiyomusunuz ? Cok iyi geliyoKızlar bulantım bı türlü bitmiyor günde 3-4 defa ne var ne yoksa çıkartıyorum normal mi? Cevremdekiler şimdiye bitmesi gerekiyordu diyorlar ama bende bı terslik mi var?
Çevrendeki çok bilmişleri dinleme,her gebelik farklıdır doktorun normal diyorsa normaldirKızlar bulantım bı türlü bitmiyor günde 3-4 defa ne var ne yoksa çıkartıyorum normal mi? Cevremdekiler şimdiye bitmesi gerekiyordu diyorlar ama bende bı terslik mi var?
Prilami sürekli içmek zorunda kalıyorum normalde doktorum günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi ama ben günde bir kere içiyorum onuda kahvaltı sonrası iciyorum.. çünkü kahvaltı yaptıktan sonrası aşırı bulantım oluyor kahvaltı sonrası çıkarttıktan sonra içiyorumPrillam icmiyomusunuz ? Cok iyi geliyo
Kokudan yana bir sıkıntım yok çok şükür.. birşeyler yediğimde veya aç beklediğimde oluyor daha çok.. o yüzden sabah kahvaltı olayı benim için çok zor geçiyor bulantı yüzünden çok birşey yiyemiyorum bir tek yumurtadan tiksindim bende yumurtalı birşeyler tüketmeye çalışıyorum.. bulantı içinde prilam kullanıyorum ama faydası olmuyorBende her ani kokuda kusardim hiç bitmedi doğuma kadar, her bünye farklı doktoruna bı danış, belki birşeyler verir biraz rahatlarsın
Bulantı hapı maalesef ki kullanıyorum kullanmayinca daha kötü oluyorum..umarım bir an önce biterNERDEYSE DOĞUMA KADAR midem bulandı. son aylarda yiyebilecegim şeylerin sayısı arttı ama et balık tavuk yumurta domates çay kahve gibi gibi liste uzar bir sürü şeyi doğumdan sonra agzıma koyabildim. kriterim kusmamaktı .bulantı pek geçmedi. çokça da tiksintim vardı. çevrendekiler cok biliyor sanki dinleme bosver. ben bulantı hapı da kullanmadım zararlı oldugunu soyledi doktor yakınlarım . mide yanması ve bulantı için hiçbişey kullanmadım. ama doğum yaptıgım akşam çay kahve içtim. sonraki günler de de yiyemediğim herşeyi aşerircesine canım istiyordu. bebeğin kendini koruma mekanizması olarak düşün. zararı olabilecek şeyleri vucuttan atma istiyor. zor ama geçicek
Prilami gece yatmadan icerseniz ertesi gun cok rahat edersiniz siz yanlış iciyosunuz ilacı.Prilami sürekli içmek zorunda kalıyorum normalde doktorum günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi ama ben günde bir kere içiyorum onuda kahvaltı sonrası iciyorum.. çünkü kahvaltı yaptıktan sonrası aşırı bulantım oluyor kahvaltı sonrası çıkarttıktan sonra içiyorum
Bu arada Prilam bitkisel bi ilac yanlis iciyosunuz sadece ilacıPrilami sürekli içmek zorunda kalıyorum normalde doktorum günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi ama ben günde bir kere içiyorum onuda kahvaltı sonrası iciyorum.. çünkü kahvaltı yaptıktan sonrası aşırı bulantım oluyor kahvaltı sonrası çıkarttıktan sonra içiyorum
Sabah kahvaltıdan önce bir parça ekmeği hafif tuzlayarak yiyebilirsin bir süre sonra kahvaltı yaparsan (gün içinde de öyle iyice acikmaya başlamadan ya da bulantın oldugunda) o ekmek mideni biraz daha rahat tutar kötü hissettikce öyle yapardım daha rahat ederdim mide suyunu ekmek biraz baskiliyor sendede ise yararsa biraz daha rahat edersin inşallahKokudan yana bir sıkıntım yok çok şükür.. birşeyler yediğimde veya aç beklediğimde oluyor daha çok.. o yüzden sabah kahvaltı olayı benim için çok zor geçiyor bulantı yüzünden çok birşey yiyemiyorum bir tek yumurtadan tiksindim bende yumurtalı birşeyler tüketmeye çalışıyorum.. bulantı içinde prilam kullanıyorum ama faydası olmuyor
Malesef gece içtiğim zaman da aynı oluyorPrilami gece yatmadan icerseniz ertesi gun cok rahat edersiniz siz yanlış iciyosunuz ilacı.
Malesef kuru ekmeği yutamiyorum içimi çok kaldırıyorSabah kahvaltıdan önce bir parça ekmeği hafif tuzlayarak yiyebilirsin bir süre sonra kahvaltı yaparsan (gün içinde de öyle iyice acikmaya başlamadan ya da bulantın oldugunda) o ekmek mideni biraz daha rahat tutar kötü hissettikce öyle yapardım daha rahat ederdim mide suyunu ekmek biraz baskiliyor sendede ise yararsa biraz daha rahat edersin inşallah
Malesef kuru ekmeği yutamiyorum içimi çok kaldırıyor![]()
Bulantılarım 8.haftamda başlamıştı o zamanlar sürekli tuzlu leblebi,kraker tüketiyordum o ara çok yediğim için maalesef ki onlardan tiksindim..şimdi ise bulantıma hiç birşey iyi gelmiyorÇok geçmiş olsun belli ki bir süre sizin için zorlu geçecek, kraker gibi falan alternetif denediniz mi?
Ama bu durum beni artık çok yordu.. günlük hayatımda hiçbir şey yapamıyorum bir yere misafirliğe bile gitmeye korkar oldumPrilam kullandım inanılmaz koku hassasiyetim vardı çok kusmadım ama çok öğürürdüm suya bile... 20-21.Haftaya doğru geçti. Herkesin bünyesi farklı kimisi doğum yapana kadar kusar midesi bulanır kimisi hiç bulantı kusma yaşamaz kimisi lohusayken bile bulantı yaşar. Bu sizin vücudunuzun değişen hormonal yapıya uyum sağlama süresi ile ilgili bir durum ve tamamen normal![]()