Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb. Ben 22. haftadayım 20. hafta hissettim prensesin kıpırtılarını:) ilk hamişlikte geç hissediliyomuş canım. azıcık daha sabret. Minik minik tekmeleri çok tatlı bişey
Kızlar ben 21. haftadayım 17. haftada hissetmeye başladım hareketleri bünyeye göre karın yapısına göre değişiklik gösteriyormuş paniklemeyin bence :) Arkadaşım 23. haftasında hissetmeye başlamıştı. Karnınızda göz seğirmesi gibi pıtırtılarla başlıyo daha sonra şiddetleniyor tabiki :))
mrb. Ben 22. haftadayım 20. hafta hissettim prensesin kıpırtılarını:) ilk hamişlikte geç hissediliyomuş canım. azıcık daha sabret. Minik minik tekmeleri çok tatlı bişey
Kizlar bebegimin hareketlerini 4 _5 gündur hiasediyorum ve o kadar mutluyumki anlatamam. Simdi onu kucagima almak icin daha da hevesleniyorum.. onu cok seviyorum cok ozluyorummmm...
kızlar bende 16+6 dayım daha benim prenseste de bi kıpırtı yok... ilk gebeliğim olduğundan hissettiğim de nasıl ayırt edeceğimi de bilemiyorum...çünkü çok fazla gaz sıkıntım var sürekli karnımda bir aktivite mevcut :) İnşallah Rabbim tekmelerini hissetmeyi nasip eder de yavrumun tekmesiyle şöyle bi yerimden hoplarım :)