17. haftada bebek hareketleri..

beauty84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
73
63
103
Kizlar yarin 17. Haftama giriorm ama güzel kızımın hareketlerini hala hissetmiyorum normal mi?:KK1:

Kizlar yarin 17. Haftama giriorm ama güzel kızımın hareketlerini hala hissetmiyorum normal mi?:KK1:
mrb. Ben 22. haftadayım 20. hafta hissettim prensesin kıpırtılarını:) ilk hamişlikte geç hissediliyomuş canım. azıcık daha sabret. Minik minik tekmeleri çok tatlı bişey:anneadayı:

Kızlar ben 21. haftadayım 17. haftada hissetmeye başladım hareketleri bünyeye göre karın yapısına göre değişiklik gösteriyormuş paniklemeyin bence :) Arkadaşım 23. haftasında hissetmeye başlamıştı. Karnınızda göz seğirmesi gibi pıtırtılarla başlıyo daha sonra şiddetleniyor tabiki :))

mrb. Ben 22. haftadayım 20. hafta hissettim prensesin kıpırtılarını:) ilk hamişlikte geç hissediliyomuş canım. azıcık daha sabret. Minik minik tekmeleri çok tatlı bişey:anneadayı:
Allah bize de göstersin o günleri cnm:anneadayı:cok heyecanli biseyyy ayyy cabucak gelsin o günler:KK46:

Kizlar bebegimin hareketlerini 4 _5 gündur hiasediyorum ve o kadar mutluyumki anlatamam. Simdi onu kucagima almak icin daha da hevesleniyorum.. onu cok seviyorum cok ozluyorummmm...:anneadayı::nazar::KK55:

Bende de dün pıt pıt bişe oldu ama bebişim miydi bilmiorum..bende çok merak ediyorum nasıl bişey acaba:KK39:

Bende 19 haftalığım ama daha hisaetmiyorum çok nadir dinlenirken bi iki kere balon patlıyor gibi pıt pıt bişi oldu ama o muydu acaba seçemedim

Evhamlarim sa azaldi bebegimi hissettikce.. Aynı baloncuk patlaması gibi bir his

bende 20. haftamda hissetmistim canim:-)merak etme son aylarda okadar siddetlenicekki artik tekmeleri canini bile aciticak:-)

kızlar bende 16+6 dayım daha benim prenseste de bi kıpırtı yok... ilk gebeliğim olduğundan hissettiğim de nasıl ayırt edeceğimi de bilemiyorum...çünkü çok fazla gaz sıkıntım var sürekli karnımda bir aktivite mevcut :) İnşallah Rabbim tekmelerini hissetmeyi nasip eder de yavrumun tekmesiyle şöyle bi yerimden hoplarım :)

Back
X