- Konu Sahibi ozgesel1seyler
Merhaba bugun ameliyatimdan bu gune tam 17 gun oldu. Cerrahi estetik operasyon gecirdim. 15 yasimdan beri burnumdan problemim vardi o zaman yasimdan dolayi kikirdaga dokunamiyorlardi =\ Herneyse su an rinse kit ve rinopanteina kullaniyorum. Yuzum asiri sis ve gozlerimin altinda ince bir cizgi halinde morluklarim kaldi bandajlarim erken alinsaydi muhtemelen onlarda gececekti =| Doktorum morluklar icin gececek dedi herhangi birsey onermedi ama ameliyatimdan bu gune hep bu forumlari takip ediyordum birkac krem gorup kullanmaya basladim henuz 4 gun oldu kremlere baslayali ama yinede morluklarimda baya bir acilma oldu sanirim 2-3 gune gececek... Su ana kadar 3 kez kontrole gittim. Ameliyatimin ertesi gunu doktorum tamponlarimi aldi. 2. gittigimde alcimi ve burnumun ucundaki dikisleri aldi acidan bayilmisim =) 3.kontrolumde burnuma yapistirdigi saten bandi cikardi ic dikislerimi kontrol etti cok sagliklisin masaja devam et bol su ic 2 hafta sonra tekrar goruselim dedi. Her sabah uyandigimda burnum asiri sis oluyor. Sanki bir burun deligim digerinden daha buyuk gibi ama bazen baktigimda sanki kuculuyormus gibi. Ve pembemsi akintim hala gecmedi acikcasi herseye doktorumu aramaya cok cekiniyorum hos cekinmesemde eminimki zamanla gececek diyecek =) Sisler icin herhangi bir onerisi olan varmi acaba daha kisa vadede saglikli bir surec gecirebilmem icin onerileriniz nedir neler yapmaliyim?
Son düzenleme: