- Konu Sahibi ozgesel1seyler
-
Merhaba bugun ameliyatimdan bu gune tam 17 gun oldu. Cerrahi estetik operasyon gecirdim. 15 yasimdan beri burnumdan problemim vardi o zaman yasimdan dolayi kikirdaga dokunamiyorlardi =\ Herneyse su an rinse kit ve rinopanteina kullaniyorum. Yuzum asiri sis ve gozlerimin altinda ince bir cizgi halinde morluklarim kaldi bandajlarim erken alinsaydi muhtemelen onlarda gececekti =| Doktorum morluklar icin gececek dedi herhangi birsey onermedi ama ameliyatimdan bu gune hep bu forumlari takip ediyordum birkac krem gorup kullanmaya basladim henuz 4 gun oldu kremlere baslayali ama yinede morluklarimda baya bir acilma oldu sanirim 2-3 gune gececek... Su ana kadar 3 kez kontrole gittim. Ameliyatimin ertesi gunu doktorum tamponlarimi aldi. 2. gittigimde alcimi ve burnumun ucundaki dikisleri aldi acidan bayilmisim =) 3.kontrolumde burnuma yapistirdigi saten bandi cikardi ic dikislerimi kontrol etti cok sagliklisin masaja devam et bol su ic 2 hafta sonra tekrar goruselim dedi. Her sabah uyandigimda burnum asiri sis oluyor. Sanki bir burun deligim digerinden daha buyuk gibi ama bazen baktigimda sanki kuculuyormus gibi. Ve pembemsi akintim hala gecmedi acikcasi herseye doktorumu aramaya cok cekiniyorum hos cekinmesemde eminimki zamanla gececek diyecek =) Sisler icin herhangi bir onerisi olan varmi acaba daha kisa vadede saglikli bir surec gecirebilmem icin onerileriniz nedir neler yapmaliyim?
Benim 3 ay oldu ama hala şişliklerim var canım.1 ayda biraz topladı aslında ama dediğim gibi 3 ay doldu hala burun kenarlarımda burun ucumda şişlik var.Sabretmen gereken zorlu bir süreç içerisindesin.
oncelikle gecmis olsun
ben ameliyat olali 2,5 ay oldu ve burnum hala sis sabahlari uyandigimda gun icindeki haline gore daha belirgin oluyor sislik
sizinti konusuna gelince ise benim 2 ya da 3 gun surmustu ve cok azdi doktorunuza sorsaniz iyi olabilir 17 gun uzun gibi gorunuyor sanki
Merhaba bugun ameliyatimdan bu gune tam 17 gun oldu. Cerrahi estetik operasyon gecirdim. 15 yasimdan beri burnumdan problemim vardi o zaman yasimdan dolayi kikirdaga dokunamiyorlardi =\ Herneyse su an rinse kit ve rinopanteina kullaniyorum. Yuzum asiri sis ve gozlerimin altinda ince bir cizgi halinde morluklarim kaldi bandajlarim erken alinsaydi muhtemelen onlarda gececekti =| Doktorum morluklar icin gececek dedi herhangi birsey onermedi ama ameliyatimdan bu gune hep bu forumlari takip ediyordum birkac krem gorup kullanmaya basladim henuz 4 gun oldu kremlere baslayali ama yinede morluklarimda baya bir acilma oldu sanirim 2-3 gune gececek... Su ana kadar 3 kez kontrole gittim. Ameliyatimin ertesi gunu doktorum tamponlarimi aldi. 2. gittigimde alcimi ve burnumun ucundaki dikisleri aldi acidan bayilmisim =) 3.kontrolumde burnuma yapistirdigi saten bandi cikardi ic dikislerimi kontrol etti cok sagliklisin masaja devam et bol su ic 2 hafta sonra tekrar goruselim dedi. Her sabah uyandigimda burnum asiri sis oluyor. Sanki bir burun deligim digerinden daha buyuk gibi ama bazen baktigimda sanki kuculuyormus gibi. Ve pembemsi akintim hala gecmedi acikcasi herseye doktorumu aramaya cok cekiniyorum hos cekinmesemde eminimki zamanla gececek diyecek =) Sisler icin herhangi bir onerisi olan varmi acaba daha kisa vadede saglikli bir surec gecirebilmem icin onerileriniz nedir neler yapmaliyim?
çok geçmiş olsun.morarmalar geçecek korkma sakın.şişlik zaten en az 6 ay da iner.sen takma kafana.ben iki defa oldum :) 3.ameliyatım 5 gün sonra.tecrübe konuşuyor,herşey geçecek merak etme
benimde operasyonumun üzerinden bugün 41.gün,kanlı sızıntı 3-4 gün içinde bitti bnede sanki sende uzun sürmüş bunu bir danış dr una şişlik ve morluklar için en iyi sonucu arnica isminde kremle aldım ben,bol su iç ve ananas ye hakikaten ödem attıran bir meyve ananas,ama şişler için erken bence bendede hala devam ediyor...biraz akışa birak :)
Sordum cok kanal kuculttum normal gececek diyor ama bir turlu sevemedim bu cevabi =\ Ananasi yeni gordum acikcasi 2 gun oldu baslayali o yuzden henuz bir fark goremedim en buyuk sikintim normalde su icmeyi cok seviyordum ama doktor su ic dediginden beri sudan tiksiniyorum icesim gelmiyor =) sivi ihtiyacimi bol sut ve meyve suyuyla takviye etmeye calisiyorum ama hala gozlerimin altindaki cizgi seklindeki morlukta duruyor baya bir pembelesti ama sanirim zor bir vakayim diye dusunmeye basladim bu surecte =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?