• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 Ekim Cumartesi Denizli iin buluma zaman

amin deryacım:Saruboceq: sağlıklı olsunlar da annelerinin canına okumuşlar mühim değilkafamçokkarıştıgeçen yaz sinir küpüydüm ben de dönem dönem geçiyor işte kaydirigubbakcemile5

hepimiz çok tatlı çıkmışız.hele çocuklar muhteşemlerdi enerji küpler.
hatice cerenin poz verişi çook şeker tambir çocuklar buluşması yaşandı.

buluşmaya arzuercanda geldi ama son anda :) o yüzden onu resmini çekmeyi unutmuşuz :( onunda bebişi vardı :)))))bi dahaki sefere inşallah a.s.

deryacım ismim tülay.
facede pelin emre ant
kızımın ismi pelinsu

deryacım ismim tülay.
facede pelin emre ant
kızımın ismi pelinsu
:nazar::nazar::nazar:

valla çok güzel çıkmış çok hoşsuzunuz hanımlar yav bu kadınlar klübü nasıl bir bağlılık yapıo hala anlamadım

çok güzel bir buluşmaydı. çoluk cocuk cümbürcemaat keyifli bir gündü.oğlum babasına anlata anlata bitiremedi.bu arada sersericim resimler güzel çıkmış özellikle cocuklar. yakın zamanda tekrar buluşuruz insallah.

walla ya gerçekten havalar soğumadan yine bir cumartesi öğleden sonra buluşalım. bu sefer kızımı kesinlikle getirmiycem muhabbetin belini kıralım

Hepinizde süpersiniz maşallah.. az buluşmadık incili pınar parkında ben ankaraya taşınmamdan dolayı bugüzel sohbetten ayrı kaldım ama gönüller bir olsun .Arkadaşlığınız umarım daim olur hepinize öpücükler..
anuşkam serserim themisim çok tatlı görünüyorsunuz mucukss...

ayrıca pelincan arkadaşım senide gördüğüme sevindim.. facede arkadaşımsın:D görüyorum seni.. eşlerimizde arkadaş imiş ama seninle tanışma ve konuşma fırsatı olmadı..

Son düzenleme:
hepinizi tanıdığıma memnun oldum kızlar...ben benim cadıdan muhabbete pek dahil olamadım ama... olsun..
sıdıkacığa ayıp oldu ençok, biz çocukların peşinde koşturduk kadın sıkıldı bizim yüzümüzden.. kimse eşlik edemedi...

çoook yorgunum çoook işte benim kız böyle.. sonra sen ne iş yapıyorsunda yoruluyorsun yorucu işin yok diyorlar..
anneyim ya yetmez mi :dilcikar:[/QUOTE]

canım ayıp oldu yazmışsın ben halimden çok memnundum ayrıca sizinlede tanıştığım için çok memnunum inş. yakında yine tekrarlarız:1hug:

canım ayıp oldu yazmışsın ben halimden çok memnundum ayrıca sizinlede tanıştığım için çok memnunum inş. yakında yine tekrarlarız:1hug:

bende tanıştığımıza çok memnun oldum canım. tükkanıma da beklerim her zaman..
ama yinede sıkıldın hissine kapıldım..
malum çocuklardan pek fırsat olmadı. kızımıda çıkarınca iyi oluyor aslında.. yavrum benimle tek iyi geçinebildiği zaman dışarda olduğumuz zaman.
evde huysuzlandığında cadı kesiliyorum da.. dışarda bol bol iyi ve kaliteli vakit geçiriyoruzzzz

hepinız harıkasınız bayanlar sızlerı burdan görmek de çok guzel opuyorumnanaktan
hele bebişlerinız harıka :asigim:
bende yanınızda olmak ısterdım .. aklım hep sızdeydı.. inşallah bı dahakı sefere göruşmek nasıp olur kaydirigubbakcemile5

Hepiniz harika gözüküyorsunuz arkadaşlar...
Dostluğınuz daim olsun inşallah...
Çocuklarınızda maşallah hepsi birbirinden güzel ve çok tatlılar...:nazar:

Pelincancım seni yeniden görmek çok güzeldi bitanem opuyorumnanaktan
İyi gördüm seni bu arada moralin düzelmiştir biraz inşallah :1hug:

of yaa bende aranızda olmayı çok istiyodum ama bayadır giremedim haberim bile yoktu neyse inşallah birdahaki sefer görüşmek nasip olur.

Ben de işlerimin yoğunluğu nedeniyle kulube girmeye vaktim olmuyor. Bu vakit bakayım dedim, buluşmayı öğrendim. fotografları göremedim ama eğlendiğiniz belli. ben de aslında o gün foruma gelmiştim anca 5 civarıydı. oğlumu gezdirmek için 3.kattaki etkinliklere katıldık. tabi oğlum henüz 15 aylık olduğu için aktif katılmıyoruz ama ortamda olmak da iyi geliyor. umarım gelecek buluşmada işlerim hafiflemiş olur ve biz de oğlumla aranıza katılırız.

Ben de işlerimin yoğunluğu nedeniyle kulube girmeye vaktim olmuyor. Bu vakit bakayım dedim, buluşmayı öğrendim. fotografları göremedim ama eğlendiğiniz belli. ben de aslında o gün foruma gelmiştim anca 5 civarıydı. oğlumu gezdirmek için 3.kattaki etkinliklere katıldık. tabi oğlum henüz 15 aylık olduğu için aktif katılmıyoruz ama ortamda olmak da iyi geliyor. umarım gelecek buluşmada işlerim hafiflemiş olur ve biz de oğlumla aranıza katılırız.

merhaba amilie ; bakmak istersen resimler 3. sayfada canım.. benim kızımda 17 aylık ve yine 12 aylık bi kızımız daha vardı ecenaz. resimlerden görrüsün zaten. en son ben themis ve eltim kaldık zaten akşam 19 00 a kadar oradaydık eve vardığımızda saat 19,30 u geçmişti..
bir dahaki etkinliğimize beklerizzza.s.

Ancak görebildim fotoları kızlar. Bilgisayarım bozuktu, az önce onarıldı.
Fotoları pek seçemedim; ama güzel çıktığımızdan eminim. Çirkin çıkmamız mümkün değil, doğaya aykırı.
Eski dostları görmek, yeni dostlar edinmek güzeldi. Keşke yoğun olmasaydım da biraz daha fazla kalabilseydim yanınızda.
Yeniden görüşmek üzere...

kıslar ne güzel bi buluşma arkadaşlığınız bi ömür olsun inş:Saruboceq::Saruboceq:
çoçuklarınızıa maşallah allah bağşlasın:nazar::nazar:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back