- 28 Aralık 2012
- 167
- 5
- 42
Oncelikle hepinize selamlar,,nerden baslasam bilemiyorum inanin o kadar caresiz ve uzgunumki...Allahim bagislarsa 17 aylik bir oglum var..ogluma hicbirsey yediremiyorum ,kahvalti aliskanligi hic yok.et tavukbalik yumurta hicbirseyyemiyor,her sofraya oturdugumuzda onuda mama sandalyesine oturtup yanimiza aliyorum ,agzina ufak ufak yediklerimizden veriyorum hemen tukuruyor,taneli ve kati seyleri hic yemiyor,,degisik corbalar yapiyorum sebze meyve pureleri yapiyorum corbalarinin icine et kiyma yada balik falan koyup blenderda geciyorum ama iki uc kasiktan fazla yemiyor,evde yogurt mayaliyorum en fazla iki kasikyiyor hemen kalkiyor kaciyor ,agzini kitliyor ve basliyor kendini yerlere atip aglamaya, o oyle yaptikca sinirlerim tepeme cikiyor,okadar ozenerek hazirladigim hersey cope,resmen ac geziyor veben bu duruma cok uzuluyorum sinirlerim cok yiprandi.oglum yemedikce benim aglayasim geliyor,inanin cok yiprandim..sadece sut iciyor biberonla yada biberonda tahil mamasi falan..kac kez cok uzulerekte olsa ac biraktim,madem corbani yemiyorsun sana biberonda yok dedim,,kac saat evde ac gezdi huysuzlandi,mutfaga gelip gelip biberonunu gosterip agladi,bende cok acikti kesin corbasini yada puresini yer diye sevindim ama nafile yine ayni seyler yemiyoryemiyor agliyor huysuzlaniyor anne yuregi iste yine dayanamayip biberonda mama verdim,,yani kisaca kasikla beslemeye calistigim hicbirseyi yemiyor....inanin o kadar yoruldumki,,,ustelik evde 6 aylik bir bebegim daha var kafayi yemek uzereyim....oglum dogdugundan beri 17 aydir hep huysuz gece gunduz uyumaz uyusada en fazla yarim saate bir uyanir aglar,gerci uykulari biraz duzene girdi ama birsey yememesi beni cok uzuyor,1-2 ay oncesine kadar yine biseyler yiyordu ama simdi yemiyor,,doktorada goturduk kac kez bisey demiyorlar,yemiyorsa zorlama sevdigi seyleri ver diyor doktor,,iyide birsey yemiyorki sadece biberon,doktorlarda anlamiyor beni,istah acici birseyde vermiyorlar,zamanla yermisssss....neyse hanimlar cok uzattim kafanizi sisirdim,okuyan herkesin gozlerine yuregine saglik,,,,benim durumumda olupta care bulan yada tavsiyede bulunacak herkese simdiden cok cok tesekkurler....Rabbim cumlemizin evlatlarini butun kotuluklerden korusun,,,,herkese iyi geceler