17 aylık kızım sürekli çığlık atıyor

yagmur0301

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
814
0
0
44
Diğer
Kızlar napıcam ben bu kızla bilmiyorum. Kızım 17 aylık. Herşeye bağırıyor. Çığlık şeklinde normal bir ağlama faln değil. Çook sinirli.Kendini yere atıyor. Ablası 6 yaşında. Ablası yemek yerken elinden kaşığını çatalını alıyor, yemek yedirmiyor. Ablasını çok kıskanıyor. Bir de bizim eve ait bir eşyayı başkasının elinde görse hemen onu bağırarak geri alıyor. Gece bile çığlık atarak uyanıyo. Sizce normal mi napcam ben.Dayanamıyorum bazen çıldırıyorum.

Doktoruyla konusun çığlık atmasını bakalım o nediyecek belliki çocugunuzda paylaşma duygusu gelişmemiş. ona paylaşmanın güzel birşey oldugunu oyunlarla ablasıyla birbirlerine hediyeler vererek aşılayabilirsiniz

size brkaç sorum var??öncelikle bebeginizi hala emziriyormusunuz? ikinci olarak da gece yatagınıza alıp birlikte uyuyormusnuz???
eger her ikiside hayır ise...yanlış olan şeyler aşikar
.ufak kızınızın henüz ben duygusu gelişmemiş o yüzden paylaşmayı bilmemesi normal..
gece çıglık atması yanlış giden birşeyler oldugunu gösterrir...size yani annasine doyamamış güveni tam oturmamış bir bebek o...gece yanınızda yatırın...ve o çıglık atıp birşey istediğinde onu görmezden gelin....hiçbir tepki vermeyin bakmayın bile...sadece bunu yapamam kızım sakinleştiğinde konuşalım deyin...yok hala sinirli ise ona sıkıca sarılın sevginizi gösterin....o şu anda bir metot bulmuş size istediği şeyleri yaptırabilmek adına....yenmek sizin elinizde tepkisiz kalın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…