Bebek Beslenmesi 17 aylık kızım kilo almama problemi..bizim gibi olan var mı :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
arkadaşlar kızım şu an 17 aylık 9800 gr 80 cm...(ekleyeyim 35 haftalık 2300 gram doğdu)...problem şu ki kızım bir ara kilo alımı durmuştu ama kansızlık çıktı ve ilaç kullandık 1 yaş kontrolünde kan depoları dolmuştu ve kilo almaya başlamıştı ama1 yaş kontrolünde 9500 gelen kızım 1buçuk ay sonra tarrtığımda 10.040 olmuştu buraya kadar güzel seviniyoduk ama ağustos ayında tatile çıkmamızla herşey bitti..tatilde ağzına çöp sürmedi sadece 1 bardak yoğurtal uyudu çoğu zaman ve döndüğümde ne göreyim 9600 e düşmüş......ve o andan beri 3 ay oldu hala 9800/9900 arası 100 garm alsa geri veriyor eski kiloya dönemiyor bile...sizde yaşayan var mı böle bişi yani 4 ay önceki kilomuza bile dönemiyoz almayı bırakın..

sizi çok iyi anlıyorum benim kızım aynı şekilde büyüd. şu anda 6 yaşında hala çok zayıf çubuk kıraker gibi.Şimdi 2 yaşında bir oğlum var ablasından daha kötü yemek konusunda.ama çok zayıf değil.Ben ona çok akorili ama miktar olarak az yediriyorum.Kızımda böle yapmamıştım.mesela bugün akşam yarım muz 2 tane ceviz 5 tane fındık 10 tane bebe biskivisi 1 tatlı kaşığı tahin 1 çay bardağı süt hepsini blenderdan çekip yedirdim.ve yatırdım bu arada oğlum hala katı hiç bir şey yemiyor.çorbalarını mutlaka kemik suyu ile yapıyorum.yedirmeden önce 1 dilim ekmek içikoyup yine bkendirden çekip yediriyorum.öyle 1 kaşık makarna için saatler harcayamam.makarnayıçorbalarına koyuyorum.birde bu şekilde beslemeyi deneyin aklıma gelenler bunlar.

kızınıza tekrar bir kan ve hormon testi yaptırın bence yeme problemlerinin altından başka şeyler çıkabiliyor geçmiş olsun

Öncelikle tarttım diyorsunuz, evde mi tartıyorsunuz? Normal baskül kullanıyorsanız, farklı çıkması gayet normal. Çıplak, bezsiz tartılması gerekiyor. Bebekler hastalık zamanlarında birkaç persentil alta inebilir, ama birkaç hafta içinde toparlar genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…