- 19 Kasım 2024
- 59
- 15
- 3
- 25
- Konu Sahibi busraershbz
-
Ayy gerçekten mi neden böyle yazdı acaba önce verdiğimizde üreme olmadı demişti şimdi de böyle görünce çok üzüldümİdrar yollarında bulunan sağlıklı bakterilerimiz üremiş demek yani bir sorun yok içiniz rahat olsun
Allah Allah önceki aldıklarında üreme olmadı yazmıştı simdi böyle yazı gorunce çok üzüldüm yine üreme mi oldu diyeSikinti yok, kulturu temiz cikmis.
Yazan aciklamalar laboratuara gore degisebilir.Allah Allah önceki aldıklarında üreme olmadı yazmıştı simdi böyle yazı gorunce çok üzüldüm yine üreme mi oldu diye
Laboratuvar farklılığı ihtimali geldi aklima ama daha önce yine bu hastanede vermiştik o yüzden hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim neyse bakteri üreme vs olmasın da ne yazdığı önemli değil içim rahatladiYazan aciklamalar laboratuara gore degisebilir.
Ureme oldugunda genelde su tarz ifadeler oluyor
Bilmem ne basili uredi >100000
Normal üreyen bir bakteri yok...orada olması sıkıntı olmayan bazı floralar var onlardan bahsedilmişMerhaba arkadaşlar. Salı günü oğlumun nefroloji randevusu vardı böbrek genişlemesinden dolayı takipliyiz. Kan ve tam idrar tetkiki sonuçları güzel dedi doktor kültür sonuçları 3 gün içinde çıkar beklemenize gerek yok sağlık ocağındaki doktora gösterseniz sonucu söyler size dedi bugün e nabizdan baktım çıkmış normal ürogenital flora üredi yazıyor acaba bu neyin nesi bilen var mı ??
Bu arada idrarını almak için pediatrik torba vermişlerdi onunla almıştık acaba ordan bişey bulaşmış olma ihtimali varmı ? Çok önceden böyle birşey başımıza gelmişti kültürde üreme oldu yazıyordu yine torba ile alınmıştı sonra doktor sonda ile bakalım belki bulaş olmustur demişti sonda ile alınınca temiz gelmişti sonuç öyle olma ihtimali varmı acaba ?
Bu arada sünnet oldu mu bebeğiniz...Merhaba arkadaşlar. Salı günü oğlumun nefroloji randevusu vardı böbrek genişlemesinden dolayı takipliyiz. Kan ve tam idrar tetkiki sonuçları güzel dedi doktor kültür sonuçları 3 gün içinde çıkar beklemenize gerek yok sağlık ocağındaki doktora gösterseniz sonucu söyler size dedi bugün e nabizdan baktım çıkmış normal ürogenital flora üredi yazıyor acaba bu neyin nesi bilen var mı ??
Bu arada idrarını almak için pediatrik torba vermişlerdi onunla almıştık acaba ordan bişey bulaşmış olma ihtimali varmı ? Çok önceden böyle birşey başımıza gelmişti kültürde üreme oldu yazıyordu yine torba ile alınmıştı sonra doktor sonda ile bakalım belki bulaş olmustur demişti sonda ile alınınca temiz gelmişti sonuç öyle olma ihtimali varmı acaba ?
Evet oldu 3 aylık falandıBu arada sünnet oldu mu bebeğiniz...
Yani sonuç temiz değil mi ? Çünkü doktor bu sonuçta üreme oldu yazarsa direk bana gelin demiştiNormal üreyen bir bakteri yok...orada olması sıkıntı olmayan bazı floralar var onlardan bahsedilmiş
TemizYani sonuç temiz değil mi ? Çünkü doktor bu sonuçta üreme oldu yazarsa direk bana gelin demişti
Peki sağlıkçı mısınız ? Birşey sormak istiyorum da
İnşallah öyledir yaSonucun karşısında normal yazıyor.Ben temiz olarak yorumladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?