- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
- Konu Sahibi gozdefat26
herkese merhaba hergün forma girip bütün hamilelik belirtilerini okuyan,acaba yeni bişeyler öğrenebilirmiyim diye hergün dualara bakan ben şuan 5haftalık hamileyim..hamile olursam bende yazıcam demiştim yaşadıklarımı tüm belirtilerimi 20aylık evliyim 17aydır korunmuyorum 6ay sonra hemen Dr gittim rahim filmi sperm testi hersey temizdi doktorum klomen verdi 5.6ay gibi kullandım çatlatma iğnesi oldum ama gene olmadı her ay hüsranOkadar özenirdim ki hamile arkadaslarıma allahım nezaman nasip edeceksin derdim.üstüne epilepsi hastası oldum,üstüne Şark tayinimiz cıktı ve ben iyice sıyırdım diyebilirimDoktorum aşılama yapalım dedi tamam dedim nedense bi nasip olmadı bişeylerden hep ertelemek zorunda kaldım ve bu ay Allahın bana verdiği nasip ettiği en güzel duygu şükürler olsun ki 4.haftada öğrendim adetimin 1.günü..belirtilerimse 3.4öncesinden bi damla lekelenme mide bulantısı ama cok farklı bi bulantı midem boğazımda sanki ve hep derdim aman adet belirtisiyle hamilelik belırtısı neden aynı olsun diye gercekden de aynıymıs kasık Ağrısı,göğüs agrısı hepsi aynı bende oyleydı ve gercekden hamile oldugunuzu hissediyorsunuz ve tek öğrendiğim sey kafaya takmamak martta asılama yaptıracaktım ondan cok rahattım allahım sonunda nasip etti 4+4kesemizi gördük sıra kalp atışını duyarım inşallah allahım herkese nasip etsin kimseye aratmasın,allah vakti zamanı geldiğinde nasip ediyor sadece sabırr