17+5 Gebelikte bacak şişmesi

Bericom

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
42
11
18
35
Arkadaslar 17+5 haftalik gebeyim ve yurudugum gibi bacaklarim sisiyor ayaklarim agriyor ozellikle tabanlarim.ki yatiyorum sabah kalkiyorum yuruyemiyorum agrilarindan.doktorum bikac teste verdi tansiyonun yuksekse sikinti dedi.ama cok.sizde boyle bir sey oldu mu.fikirlerinize ihtiyacim var

Arkadaslar 17+5 haftalik gebeyim ve yurudugum gibi bacaklarim sisiyor ayaklarim agriyor ozellikle tabanlarim.ki yatiyorum sabah kalkiyorum yuruyemiyorum agrilarindan.doktorum bikac teste verdi tansiyonun yuksekse sikinti dedi.ama cok.sizde boyle bir sey oldu mu.fikirlerinize ihtiyacim var
Merhaba, bende henüz olmadı ama hemşire bakıp bacaklarda ödem var mı diye sormuştu bir kez. Önceden de oluyor muydu, tuzu azaltmanın belki faydası olabilir ama siz isterseniz geçmezse başka bir doktora daha görünün.

37.haftdayım bacaklarımın ağrısından ölüyorum:( doktorum bana yürü ve ısırgan otu çayı iç dedi . Ben o kadar çok yürüyorum ki yürümekle bi alakası olduğuna inanmıyorum açıkçası . Yani varsa da yürüdüğüm için şişti bence :/ bilemedim ...
ama demem o ki , son haftalarda daha çok şişiyor. Benim ağzım burnum her yerim şiş ..

Eklentiler

• 22EFC276-490E-4931-AA04-4953B0783906.webp
    22EFC276-490E-4931-AA04-4953B0783906.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 370
Merhaba, bende henüz olmadı ama hemşire bakıp bacaklarda ödem var mı diye sormuştu bir kez. Önceden de oluyor muydu, tuzu azaltmanın belki faydası olabilir ama siz isterseniz geçmezse başka bir doktora daha görünün.
tesekkur ettim tuzu azaltmak lazim evet haklisiniz tahlil verdim ama iyi çıktı cok sukur

co
37.haftdayım bacaklarımın ağrısından ölüyorum:( doktorum bana yürü ve ısırgan otu çayı iç dedi . Ben o kadar çok yürüyorum ki yürümekle bi alakası olduğuna inanmıyorum açıkçası . Yani varsa da yürüdüğüm için şişti bence :/ bilemedim ...
ama demem o ki , son haftalarda daha çok şişiyor. Benim ağzım burnum her yerim şiş

Allah hayirli dogum nasip etsin son zamanlar cok kotu oluyor sanirim.insallah saglik sihhat afiyet diliyorum

37.haftdayım bacaklarımın ağrısından ölüyorum:KK43: doktorum bana yürü ve ısırgan otu çayı iç dedi . Ben o kadar çok yürüyorum ki yürümekle bi alakası olduğuna inanmıyorum açıkçası . Yani varsa da yürüdüğüm için şişti bence :/ bilemedim ...
ama demem o ki , son haftalarda daha çok şişiyor. Benim ağzım burnum her yerim şiş ..
ısırgan otu sakıncalı degılmı canım bnde 33 haftadayım

Ben şuan 14+2 haftalık hamileyim ilk zamanlardan beri bel ağrım var ama bacaklarımda şimdilik bişey yok bi arkadaşımda bacağının arkasından ağrı vuruyodu siyatik gibi biseymiş ama tabi ne benim durumum ne arkadaşımın durumu ne de sizin durumunuz normal değil elbet . Bir dr a gitmek lazım açıkçası ben bazı plates hareketleri yapıyorum ve onlar beni rahatlatıyo siz de bir dr a gidin ilaç vs bişey vermez ama en azından plates yapıp yapamayacahinkzi falan sorun ,yüzme yapabilirsiniz

Back
X